maj 28, 2012

10. - den anden form for krig.

Nu har jeg i flere indlæg belyst 70`ernes uanstændige propaganda overfor vore forsvarsløse børn. En propaganda, som støttedes meningsmæssigt og økonomisk af staten, en fordægt kamp mod landets ikke-marxistiske forældre!


Se Kalle Linds video:
http://www.youtube.
com/watch?=Payy25n4Jernes vo 
I dag den 28. maj 2012 har hollænderen Guus Kuijer, modtaget Astrid Lindgrens børnebogspris, den såkaldte Almapris, i Stockholm ifølge tidligere meddelelse. Se, hvad han siger i Dagens Nyheter (?):


....han har inte kunnat skriva för barn på sex år. Det avslöjade den holländske författaren Guus Kuijer när han den 22. maj mötte den svenska publiken i Kulturhuset i Stockholm.

- Sedan filmregissören Theo van Gogh mördades i Holland skriver jag om religiös fundamentalism - för vuxna. Jag vill inte besvära barnen med det temat, sade Guus Kuijer.
Han fick Almapriset för att han ”med fördomsfri blick och intellektuell skärpa” gestaltar problemen i det moderna samhället och de stora livsfrågorna i böcker för barn. Men i dagsläget är det litteratur för vuxna som gäller.


Den 69-årige författaren har konsekvent tackat nej till intervjuer inför sitt Sverigebesök, men har däremot inget emot att möta sina läsare. På Kulturhuset i Stockholm berättade han personligt om sitt liv, sitt skrivande och sina influenser - från barnboken ”Emil och detektiverna” av Erich Kästner, till Ingmar Bergmans filmer.Spydpigen håber, at denne lille serie om børnebøger får folk til at indse, at de ikke bare kan
boltre sig i med statens trivsels underfholdning i form af "brød og skuespil", men er nødt til at sætte sig grundigt ind i, hvad psykologisk krig indebærer. Læs og lær om det her. Kik tilbage på Spydpigens indlæg den 17. januar 2011.


Og vågn så op og gå til modstand mod enhver begyndende diktatur-tanke, ligesom nedenstående og mange andre har gjort det og gør det på forskellige felter.
Bog om de politiske kræfter  bag nedbrydningen af samfundssystemet i 70`erne - med navns nævnelse.

Derfor blev vi som vi blevErhard Jacobsens "Aktive Lyttere og Seere"
afspillede døgnet rundt Danmarks Radios
programmer for at kunne føre bevis for de
ansatte journalisters venstrevredne
propaganda etc.
Kampen mod oprettelse af
moskèer og islamiske skoler
til nedbrydning af dansk
kultur og islams overtagelse
af landet.


Folket ender i
Kattens klør.


Billedet t.h. er en
illustraion fra den
schweiziske udgave
om Psykologisk
Krigsførelse:


"Den anden form for krig er så farlig, fordi den
ikke umiddelbart bliver erkendt som krig.
Krigen er camoufleret. Den udspiller sig under
dække af fredstilstand og skjuler sig under
formen af indre omvæltning.
Begyndelsen er ringe og tilsyneladende harmløs -
slutningen er så bitter som selve krigen."