januar 20, 2011

Stop Hizb-ut-Tahrirs kønsfascistiske møde

Dansk Folkepartis Martin Henriksen retter nu endnu en appel til kulturminister Per Stig Møller (K) om at stoppe den islamiske organisation Hizb-ut-Tahrirs møde i Den Sorte Diamant. Martin Henriksen henviser til, at Kristeligt Dagblad i dag skriver, at organisationen vil udøve kønsdiskrimination ved at bedrive kønsopdeling i mødesalen. En praksis som ifølge juraprofessor Henrik Palmer fra Københavns Universitet kan være ulovlig.

- Tvivlen om, hvorvidt en sådan kønsopdeling er lovlig, skal ikke komme Hizb-ut-Tahrir til gode. For at sige det, som det er: Hvis der her er den mindste mulighed for at gribe ind over for dette møde, så skal den mulighed benyttes. Nu har vi igennem længere tid set, hvordan disse mennesker har trådt på vores soldater, og nu træder de videre på vores fælles værdier. Det er endnu en god grund til at stoppe mødet, og derfor prøver vi en sidste gang. Går det heller ikke, må jeg konstatere, at der desværre ikke er bred politisk vilje til et opgør med Hizb-ut-Tahrir, siger Martin Henriksen.

Martin Henriksen understreger, at Dansk Folkeparti helst ser, at et samlet Folketing med Grundloven i hånden helt forbyder Hizb-ut-Tahrir.


Kilde: pressemeddelelse fra DF 20.11.2011