januar 19, 2011

Multikultur - en forudsigelig nitter!


  Michael Sandfort, cand. merc., Sparresholmvej 13, Brønshøj skriver i JyllandsPosten 14.1. 2011
  
  http://jp.dk/opinion/breve/article2304846.ece
  Sudan - endnu en multikulturel fallit

I disse dage afgøres det ved en folkeafstemning, at det kristne Sydsudan sandsynligvis vil løsrive sig fra det muslimske Nordsudan.


Tilsvarende gik tjekker og slovakker fra hinanden i 1990'erne, mens det multikulturelle Jugoslavien faldt fra hinanden i en blodrus.


Multikulturelle Sovjetunionen brød sammen, muslimske Pakistan løsrev sig fra det hindudominerede Indien, og i Afrika næres konflikter til stadighed, fordi koloniale grænsedragninger ikke flugter med etniske, religiøse og kulturelle skel.


Årtiers stridigheder i Nordirland, Cypern, Libanon, Jordan og Israel/Palæstina følger ligeledes etniske/religiøse linjer, og i den arabiske verden svinder andelen af religiøse minoriteter dag for dag.


I Norden løsrev Norge sig fra Sverige, Island forlod Danmark, ligesom Grønland drømmer om selvstændighed. Desuden synes Belgien på vej mod opløsning, fordi landet består af fransk- og flamsktalende. Til gengæld blev Øst- og Vesttyskland forenet, fordi det etniske, sproglige og kulturelle fællesskab vejede tungere end godt 40 års separation og kold krig. Serbiske mindretal i Kosovo, Bosnien og Kroatien ønsker at tilslutte sig Serbien, og kurdere ønsker løsrivelse fra Tyrkiet, Irak, Iran og Syrien for at kunne danne et etnisk homogent Kurdistan.


Når omtrent to milliarder mennesker på tværs af tider og kontinenter tydeligvis vælger multikultur fra, hvad er da grunden til, at indvandringsglade politikere anpriser multikultur så lidenskabeligt, når det gælder indvandring til Danmark?

    ???????????? Kommentar:

    Multikultur. Hvad er det? Alle kulturer blandet sammen. Med hinanden. Mod hinanden. Over
    hinanden. Under hinanden. Alt tilladt. Rod. Rodløshed. Uorden. Kaos. Alles love mod hinanden. 
    Ret. Uret. Efterret. Lille Peters værelse. Faderskab. Ræveskab. Bænkevælling. Alle ord. Alle guder. 
    Alle djævle. Enhver sort. Ruskomsnusk. Alle farver rørt sammen. 


                                     Efter Fimbulvinter kommer   R A G N A R O K .