september 14, 2010

Svensk Flygblad

Information som delats ut på Algatan i Trelleborg:


Massmedia och politikerna vägrar berätta sanningen om vad som pågår i Sverige.
- Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle. Jag tillhör dem som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarat det har ju förskönat det. Det är otroliga saker som har hänt i arbetarförorterna, där en trappuppgång på några år kunde förvandlas, medan vi stämplade rasist i pannan på de som protesterade och sedan själva förskansar oss i områden långt bort från flyktingar och invandrare.
Jan Josefsson (Ur Helsingborgs Dagblad 17 feb 2008)

1975 förbjöds arbetskraftsinvandringen. I stället fick vi asylinvandring. Man ville förvandla Sverige till ett mångkulturellt land. På senare år har denna förvandling inneburit allt större och svårare problem. Alla sju riksdagspartier känner till problemen kring mångkulturen och den totalt misslyckade integrationspolitiken. Men de vågar inte tala öppet om detta och än mindre göra något åt problemen. En av orsakerna till att det fått gå så långt är den extrema segregation som råder. Journalisterna och politikerna bor på bekvämt avstånd från de mångkulturella problemen. De enorma kostnaderna mörkas och skattebetalarna får inte veta vart deras pengar tar vägen. Vi har idag 1,5 miljoner människor i så kallat utanförskap. Majoriteten avdessa är invandrare som lever ett relativt gott liv på svenska bidrag. I stället för att göra något åt detta spär våra politiker på problemen genom att tillåta en aldrig tidigare skådad massinvandring.

Senaste året (2009) fick ytterligare 100.000 invandrare permanent uppehållstillstånd. Tiotusentals uppehåller sig illegalt med myndigheternas goda minne. Vi har sedan lång tid tillbaka ett av världens högsta skattetryck. För någradecennier sedan hade vi också ett av världens bästa välfärdssystem. Idag är vår välfärd i fritt (för)fall och vi ligger nu långt efter andra länder när det gäller sjukvård, utbildning, rättsväsende, åldringsvård, pensioner mm. Men vi har fortfarande ett av världens högsta skattetryck.
Att ha 1,5 miljoner människor som inte vill och/eller kan, försörja sig, är otroligt dyrt för ett litet land som Sverige.

Fortsättning på baksidan ↗Exempel på vad svenska massmedier och politiker inte vill tala öppet om:- Mindre än 10% av de som kallas för flyktingar har några verkliga flyktingskäl enligt vår utlänningslag.

Färre än 1% är klassade som flyktingar av UNHCR. Ändå kallas alla för ”flyktingar”.

- Endast 5% av de som söker sig hit uppvisar några identitetshandlingar.

Ca 2000 per år försöker radera sina fingeravtryck för att dölja sin identitet.

Enligt myndigheterna kan upp mot 1500 krigsförbrytare just nu leva i frihet i Sverige. I de flesta andra västländer släpps ingen in om de saknar identitetshandlingar.

- Sverige är extremt när det gäller invandring. Vi har TIO gångar så hög invandring som våra grannländer Finland och Danmark.
Vi ger mångdubbelt fler permanenta uppehållstillstånd per capita än genomsnittet för alla övriga EU-länder!

Södertälje kommun har tagit emot fler Irakier än vad hela USA gjort.
Inget land är tvunget att ha invandring!
Japan har valt att inte ta in några flyktingar eller invandrare - de vill skydda sin kulturella särart.
Polen har nästan ingen invandring (de vet vad etniska konflikter kan leda till...).

- Det pågår en enorm bluff kring det som massmedia kallar ”ensamkommande flyktingbarn”. Det är nämligen inte frågan om barn, utan om unga män och kvinnor som påstår sig vara under 18 år. I Sverige görs ingen ålderskontroll. Åldern fastställs efter ett kortare samtal på Migrationsverket. När Norge började införa medicinsk ålderskontroll visad det sig att 93% av ”barnen” ljugit om sin ålder. Det finns fall där självutnämnda 17-åringar visat sig vara över 30 år i verkligheten. När dessa personer lyckats få status som flyktingbarn får de en gräddfil till permanent uppehållstillstånd (PUT). När de väl fått sitt PUT brukar diverse familjemedlemmar mirakulöst uppstå och då söks det anhöriginvandring. Enligt läckor från Migrationsverket genererar varje ”ensamkommande flyktingbarn” i snitt 5 ytterligare invandrare. I de flesta länder kallas dessa ”barn” för ”ankarbarn”.


Varje, så kallat, flyktingbarn kostar skattebetalarna ca 1 900 kr per dygn!! Olika privata vårdbolag tjänar mångmiljardbelopp på denna hantering (Attendo Care, registrerat i ett skatteparadis, är en mycket stor aktör).

- På Internet finns hundratals sidor på arabiska som i detalj beskriver hur man kan lura sig till ett permanent uppehållstillstånd i Sverige. Via sökmotorn Google och dess översättningstjänst kan man själv undersöka detta. Inom arabvärlden kallas Sverige för ”en höna som väntar på att bli plockad”.

Ett axplock av de problem som ökat lavinartat med massinvandring: Utanförskap och bidragsberoende, organiserad kriminalitet (maffia), våldsamma upplopp, bidragsfusk, personrån, misshandel, överfallsvåldtäkter, hedersmord, könsstympning, HIV och resistent TBC, elever som inte klarar grundskolan, segregation, mordbränder, terroristgrupper, åldringsrån, tvångsäktenskap, religiös fanatism, djurplågande slaktmetoder (halal-slakt), bilbränder, vandalisering, mord, vapenbrott och skottlossning, narkotikahandel, människohandel, mm.

Kostnaderna skrivs i hundratals miljarder årligen. Vad kan du och jag göra åt allt detta? En bra början är att rösta in ett partii riksdagen som är kritisk till denna hejdlösa massinvandring. Sverigedemokraterna är det enda parti som vill diskutera problemen. SD har också konkreta förslag för att göra något åt situationen.