september 27, 2010

Folkpartist: Svenskerna röstade rätt – stoppa SD-fobien

Svenska folket röstade rätt – stoppa SD-fobien. Text: Carl Rådemyr, Degeberga

Fria ord. Jag är liberal och anser att de nära sex procent som röstade på Sverigedemokraterna i världens bästa, friaste och mest demokratiska val också hade full rätt att göra det och att de ska kräva sin fulla rätt också i Sveriges riksdag.De gjorde det trots den hat- och hetskampanj som de etablerade partierna och journalisterna bedrivit mot SD. Denna tidning, som kallar sig liberal, tycker att det är "trist" när medborgarna inte röstar som journalisterna vill.

I TV 4 sitter Lena Sundström och vräker ur sig oförskämdheter mot SD-ledaren, som tidigare inte fått komma till tals och där man censurerar SD:s valfilm. Aftonbladet skryter med att de förbjöd SD att annonsera.
Vänstermaffian ordnar demonstrationer mot SD. Kommunisten Lars Ohly hotar med utomparlamentariska aktioner mot SD. De etablerade partierna försöker nu trixa för att hålla SD utanför. Våld och hot mot sverigedemokrater har förekommit. Skällsorden "rasister", "främlingsfientliga", "nazister" haglar. Hat- och hetskampanjen mot SD fortsätter.

SD är det enda parti som vågat diskutera invandringspolitiken och de problem som den kan medföra. Vi är många i det här landet som direkt eller indirekt drabbats av detta. Misstanken att journalister skyddar och döljer är stor.
Ingen människa på det här jordklotet ska tvingas fly från sitt land på grund av religiöst och politiskt förtryck eller fattigdom. Många flyr från islamistiska regimer, där kvinnor stenas och homosexuella hängs.
I inget enda land där islam dominerar finns riktig demokrati. Islamister är numera ledande när det gäller internationell terrorism. Skulle det inte finnas skäl att vara rädd för islam?

Men det största hotet mot mänskligheten är överbefolkningen. På endast ett tjugotal år har Afrika fördubblat sin befolkning, men välståndet har förvisso inte utvecklats att ge dessa miljoner mat och arbete. I stora delar av Asien är problemen lika stora, även om Kina går framåt.
FN vill minska världsfattigdomen – där skall vi vara med – men inte genom att hålla gränserna vidöppna. Det löser inte flyktingproblemen. Dessutom borde Sverige minska sin befolkning i en överbefolkad värld med minst en tredjedel, inte öka invandringen.

Och den som kommer hit och begår grova brott ska inte tillåtas bli svensk medborgare. Sluta upp med skällsorden! Svenska folket valde rätt – inga kommunister i en svenska regering men gärna sverigedemokrater i Sveriges riksdag!
http://www.kristianstadsbladet.se/fria-ord/article1248252/Svenska-folket-rostade-ratt---stoppa-SD-fobin.html