april 10, 2009

Irakiske svin

Foto: en af de 7 søde unge mænd i Södertälje

Södertälje er berygtet for at være en af de værste kriminelle byer i Sverige. Og det rygte er blevet yderligere bestyrket.

I Norden har vi det med at danne foreninger for alt muligt, hvor folk kan mødes omkring samme interesse. Men i Södertälje har de en ganske speciel forening. Bloggerverdenen har flere gange nævnt, at unge indvandrere åbent erkender, at de fører krig mod svenskerne gennem overfald, røverier, vold etc. Det er ingen overraskelse, for det indgår i koranens opdragelse, at man skal bekæmpe ikke-muslimer og straffe kvinder, der ikke går sømmeligt klædt efter Allahs direktiver.

Södertälje er for noget år siden blevet beriget med en irakisk indvandrerforening - for voldtægt, hvilket jo er den mest simple krigsførelse med et våben, mændene altid har med sig. I februar begyndte sagen at rulle, da en pige anmeldte fire mand.
Ofrene er mellem 13 og 16 år, og syv ”foreningsmedlemmer” mellem 19 og 23 år sidder nu fængslede.
De har samarbejdet med personer i restaurantsbranchen, som har formidlet kontakter med pigerne, som så er blevet lokket med til festligheder, hvor man har budt på alkohol

Statsadvokaten, Marie-Louise Pettersson, har rejst anklage for grov voldtægt, men trods tekniske beviser nægter de sig skyldige – ganske i overensstemmelse med brugen af taquia.

Grov voldtægt
giver en
minimums-
straf på 4
år, og
desuden
risikerer
de udvisning.
3 af dem har
desværre
svensk statsborgerskab.
Fire år er ikke en time for meget! Tvært imod!

I Sverige som her har myndighederne det med at støtte alle mulige indvandrerforetagender økonomisk. Mon Södertälje Voldtægtsforening også har fået bidrag fra skatteborgernes indbetalte midler?


Kryb! Ækelt kryb!



(Fotoet af pigen er et offer for en tidligere voldtægtssag, som intet har at göre med den
verserende retssag).