april 03, 2009

Fra Struwelpeter til Kaos

Nej, hvor jeg godt forstår, at Karen Jespersen siger fra og overlader sine ministerposter til nogen anden. Det, man har lagt over på hende, er jo ganske simpelt alt det, politikerne tidligere har forsømt, da Mentalhygiejnebevægelsen og Sovjetpropagandaen rullede sig ud og satte 68´erne fluer i hovedet. Nogle politikere var selv med på vognen og indforståede med samfundsundergravningen, andre bare sov og lod stå til.

Men det er ikke let at rette op på det, der er gået forkert og er ødelagt. Hvordan kunne også politikerne tro, at man blot kunne ændre fundamenterne? I FN´s verdenserklæring om menneskerettighederne § 16, stykke tre hedder det ”Familien er samfundets naturlige og fundamentale enhedsgruppe og har krav på samfundets og statens beskyttelse”.
Familien er den byggeklods, som ethver samfund hviler på. Den kan man ikke bare slå i stykker og så indbilde sig at alt går videre som før. Og slet ikke, når fanatiske marxister og mentalhygiejniske ideologer griber fat i ungerne for at ”bevidstgøre” dem, som det hed.

Og hvordan kan man i dag tro, at man sådan uden større besvær kan komme på ret køl igen?