maj 23, 2008

Skal vi tolerere alt?

Studerende Gülay er da en ualmindelig øretæveindbydende blogger. Hun synes at benytte enhver lejlighed til at rakke ned på danskerne, hvis selvstændighed og frihedsånd hun ikke synes at forst og heller ikke at ville sætte sig ind i.
Hun roser Norge som "et umådeligt mangfoldigt og tolerant land". "At tolerere" betyder at se overbærende igennem fingre med ting, som ikke er rigtig acceptable.

Hun glæder sig over de mange norske flag og smukke folkedragter den 17. maj i Oslo. Det glædede os sandelig også i Danmark. Ikke mindst i betragtning af - hvad Gülay NB glemte at fort lle - at muhammedanerne var løbet storm mod de norske traditioner og krævede at få lov at svinge med deres egne flag - fra det hjemland, de officielt var flygtet fra. Det krav blev heldigvis afvist. Det ville have været en uhyrlig indtrængen i et andet lands nationale traditioner og befolkningens følelser. Hvorfor?

Men i Danmark!!! skrev Gülay, - hvis man har ´en anden etnisk baggrund end dansk, og en anden religiøs baggrund hetzes man konstant og evigt og bekriges på alle måder fra Demokratiets højborg Christiansborg!
Jeg synes ikke, Gülay skal udsætte sig for dette i al evighed, men hellere rejse hjem jo før jo hellere.
Stort set anede vi ikke noget om Mellemøstens folk, men troede, at de mere eller mindre var som andre mennesker.
Hvordan kan Gülai tro, at vi skal være "tolerante" over for fremmede gæsters overfald, røverier, mord, storsnudethed, evindelige krav etc. etc. Hvem lærte andre folkeslag had og hetz?? Se på dine trosfællers opførsel og gerninger. Se ind i dig selv.