maj 29, 2008

På bare 5 måneder!

Den 104:e mordbranden för i år i Rosengård.

Malmö Stad och Staten har satsat hundratals miljoner kr av skattepengar på invandrarområdet Rosengård i Malmö. Fritidsaktiviteter, kurser, lokaler, teater, nöjen, sport, cykelkurser för muslimska kvinnor, bidrag till bilar, ”stimulansbidrag” till barn för att de ska masa sig till skolan och massor av andra mutor har flödat ut till de boende i Rosengård för att försöka få dem att uppföra sig laglydigt. Effekten har blivit den motsatta. Rån, inbrott, misshandel, mordbrand och annan kriminalitet är en naturlig del i det mångkulturella nya samhället.

Hur skulle det vara om politikerna i stället slopade alla bidrag och tvingade folk att jobba i stället för att satsa på gratisnöjen och bidrag ? (en förkrossande majoritet av rosengårdsborna jobbar inte). Då fanns det kanske mindre tid och ork att vara gangster. Bäst vore att införa Schweiz modell: om en invandrare begår brott utvisas hela familjen (enligt principen att inte skilja familjemedlemmarna från varandra).

I går inträffade den 104:e mordbranden för i år i Rosengård. Till detta kommer det okända antal mordbränder rosengårdsbor anlagt utanför stadsdelen. Det betyder att ”nya svenskar” anlägger en allvarlig mordbrand varje dag i Malmö.

Vad säger då politikerna, t ex sossepampen Ilmar Reepalu som styr Malmö. Ingenting. Inte heller övriga politiker i Malmö Stad, Region Skåne, riksdagen och regeringen För dem är problemet ”rasismen”. Hundratals miljoner pumpas in till olika antirasistprojekt och ”rasister” straffas hårt av samhället, allt för att skrämma och tämja svenskarna att hylla det nya mångkulturella Sverige.

Rosengård är bara en av de första äkta mångkulturella samhällen vi möter. Det mångkulturella samhället sprider sig i rasande fart och kommer snart att omfatta södra halvan av Sverige, från Ystad till Gävle. Du kommer inte att känna igen dig längre i ditt eget land. Du kommer att ständigt känna rädsla. Du kommer att vara ett lovligt byte för en främmande majoritet. Dina barnbarns barn kommer att höra talas om en myt och saga som beskriver ett lyckligt, välordnat samhälle kallat Sörgården, där mor är rar och far ror, och där befolkningen är blek, blond och blåögd. Den sagan kommer de inte att tro på. De lever i något som känns som helvetets förgård: det mångkulturella samhället.
Billed af Malmö borgmester