februar 20, 2008

Vil ikke stoppe sangen

Som jeg skrev i går:
Optøjerne er ikke kommet overraskende.
Det har man ymtet om et par år.
Men at regering og myndigheder er så svage og uduelige, det er en overraskelse!
Det er i en krisesituation, at man skal se, hvad en regering duer til.

Statsminister Anders Fogh Rasmussens opskrift på, hvordan man får sat en stopper på den hærværks- og afbrændingsbølge, der har hærget mange steder i Danmark den seneste uge, er enkel: De unge må simpelthen bare stoppe og deres forældre må påtage sig deres ansvar.Sådan lød budskabet fra stsatsministeren på hans ugentlige pressemøde. Og han fortsatte dermed af det spor, han lagde i søndag, da han for første gang kommenterede optøjerne: Stop sangen om, at det er samfundets skyld - de unge og deres forældre må selv tage ansvaret og konsekvenserne.

Nej, jeg vil ikke stoppe sangen! Jeg kender teksten, for jeg deltog i modstandskampen op gennem 70´erne og 80´erne mod 68´ernes mentalhygiejniske og sovjetstyrede undergravning af samfundet. Den foregik med politikernes indforståethed eller direkte medvirken. Kom ikke her Fogh og hævd, at samfundet er uden skyld. Sæt dig ind i, hvad man underviste og oplærte børn til fra børnehave til universitet, og du vil indse, at dér lagde man grunden til ungdomshusspektakler m.m.m...

Som man sår, så høster man.

Det var de danske børn...

Og hvad de fremmede angår, så turde der være forklaring nok i deres ideologi.

De islamiske og de danske elementer har fundet hinanden.

Men alt dette ved du naturligvis, I politikere stiller jer bare an for at dække over, hvad der egentlig foregår bag kulisserne, jeres hemmelige aftaler bag lukkede døre og hvad I ellers har lovet at holde mund med for at få Eurabia-projektet til at glide.