februar 16, 2008

STOP AL INDVANDRING FRA ISLAMISKE LANDE

”Man kan ikke stemple et mord på en privatperson som terror”, siger en jurist

Det er muligt, at den juridiske og politisk korrekte definition af terror ikke er helt klar - det er love ikke altid - men ordet terror betyder nu engang skræk samt selve den handling, der begås for at indgyde sådan skræk. Terrorist er betegnelsen for den, der begår sådan handling.

Vi nordboere har aldrig tidligere stået over for så primitive barbariske mennesker, som vi gør nu. De spreder skræk overalt ved gruopvækkende overfald, røverier, mord, voldtægter etc. og
Middelalderlige brutale straffe.

Vore love, som stammer fra et langt mere fredeligt samfund, er ikke beregnet til de nuværende forhold, og vore naive politikere, der er vildledt af EU, har forsømt at rette ind efter den stigende vold og trusler i tide. Lejemordere, der kynisk planlægger at likvidere de mennesker, der søger at redde vor kultur og kulturværdier – herunder vor allesammens ytrings- og trykkefrihed – er set med mine øjne absolut terrorister. Deres hensigt er jo ikke bare at skaffe en tilfældig mand af vejen, men en mand, der har en holdning, som han efter mordkandidaternes mening ikke skal have. En kendt mand, som nyder respekt for sin indsats i store kredse i ind- og udland. Således at mordet vil ryste danskerne, altså skabe skræk, med andre ord terror i befolkningen, så de af angst overgiver sig og bliver dhimmier! Altså er det en trussel mod samfundets stabilitet og suverænitet og statens sikkerhed.

Vore politikere må vågne op, studere islams tankegang og handlinger og udfærdige love, der kan beskytte og redde samfundet.

STOP AL INDVANDRING FRA ISLAMISKE LANDE!