juni 30, 2006

Oluf Palme, denne nydelige svenske statsminister

Oluf Palme, denne nydelige svenske statsminister har fået opkaldt veje efter sig i Danmark. Mon ikke det er på tide at få ændret vejnavnene, så ikke Palmes uhyrligheder smitter af på det danske socialdemokrati?

”I hele perioden fra Vikingetiden til 29. juni 2006, har intet og ingen gjort så megen skade på Sverige og de omkringliggende lande, især Norge og Danmark, som den tidl. svenske statsminister Oluf Palme og hans forkvaklede socialdemokrati. Må de riste i Allah's helvede...”, skriver Minut 29.6.06.

Ja vist, med mellemrum dukker der sager og skandaler op fra Oluf Palmes regeringstid.

Palme var f.eks. direkte årsag til, at et stort svensk industriprojekt med Saudiarabien gled over på saudiaraberen Mohammed Al Amoudi til en spotpris, som kom til at danne basis for en virksomhed i milliardklassen og opkøb af Sveriges industrier m.m. Al Amoudi er god for 25 milliarder sv.kr. og 65 milliarder sv. Kr. på internationalt plan. Han ejer Sveriges (Nordens ?) største olieraffinaderi i Lysekil og benzinselskabet Preem.

Kilde: Dagens Industri

Hvor lavt det stod til med Palmes privatliv, er kommet frem i svensk presse nu: på en kendt bordel, hvor flere svenske toppolitikere havde deres gang, benyttede statsministeren sig også af to mindreårige piger på 14 år.

Da bordellet også havde polske piger, som muligvis i virkeligheden var spioner, advaredes statsministeren af chefen for SÆPO (d.v.s. Sveriges PET). Sagen kom frem i rigsdagen, men afvistes af Palme med en lodret løgn.

Kilde: Världen idag.