december 04, 2007

Lopper og havfruer...

Den 29. november forklarede Sveriges statsminister, Fredrik Reinfeldt, sin målsætning for vort nabolands fremtid i Svenska Dagbladet:
Han så frem til et fuldstændigt multikulturelt samfund, hvor svensk kultur ikke længer dominerer.

Der er en forestilling om, at det mangkulturelle samfund ikke kan fungere. Men vi skal vise, at det fungerer bedre. Det er et mere spændende og interessant samfund, siger statsministeren.

Dagen efter kom han med et direktiv, at bl.a. ældre flygtninge straks skal have ret til opholdstilladelse og pension i Sverige (eftersom de risikerer at blive forfulgt og slået ihjel i hjemlandet) og samtidigt ret til at vende hjem med fuld pensionsudbetaling fra Sverige.
Himmelråbende naivitet? Eller landsforræderi?

- eller skyldes det, at hans tipoldefar på fædrene side var mørk i huden og kom fra noget så exotisk som Borneo eller Afrika? Han klarede sig i Sverige som ”kannibal” på et omrejsende cirkus, fremviste dresserede lopper, slanger eller havfruer med rigtige haler...
Ikke et ondt ord om det. Han omtales i datidens aviser som en statelig mand, charmerende og velklædt...
Det er gået fremad med slægten, og det er noget ganske andet end at vigte sig med en eller anden forfader fra kongehuset eller de højere stænder, for i så fald var det jo gået nedad...

Bare Reinfeldt nu har arvet nogle brugbare gøglergener, så han kan trylle Sverige på plads igen uden de mange kriminelle fremmede !

Kilde: Aftonbladet gravede Reinfeldts aner frem ved valget 2006 og kom med en udførlig slægtshistorie med dokumentation:

http://tinyurl.com/2nj4hk