august 12, 2007

Sveriges Tragedie 32 ”Det muslimske broderskab”



Dette broderskab stiftedes i Ægypten i 1929 som en religiøs vækkelse, der søgte tilbage til koranens ord. Programerklæringen lød: ”Allah er vort formål. Budbringerne er vor leder, Koranen er vor lov, Jihad er vor vej, døden for Allahs sag er vort højeste håb.” - Rene fundamentalister!


De har gennem præsteskabernes magt over de ukyndige befolkninger fået
stor indflydelse i deres egne islamiske lande og har oprettet brohoveder i
Europa for at sprede islam. I 1997 oprettede Broderskabet det ovenfor
(side 12) nævnte »Europæiske Råd for Fatwa og Forskning«. Rådet består af radikale imamer fra bl.a. Sudan, Saudi Arabien og Europa.


Svensk TV har vist, hvordan broderskabet som ”moralsk politi” i Sverige har hindret andre muslimer i at arrangere en harmløs fest.
Svensk TV´s program »Granskning« afslørede i 2006 nære bånd mellem Det muslimske Broderskab og Kristne socialdemokraters Broderskabsbevægelse.
Ved at støtte moskébyggeri får imamerne menighedens medlemmer til at stemme på Socialdemokratiet. - Den ene hånd vasker den anden. Det muslimske Broderskab overtager langsomt men sikkert Sveriges moskéer og gør krav på at repræsentere alle landets muslimer. Selv imamen Hassan Moussa i Stockholms Stormoské, som er formand for Sveriges imamråd, er blevet truet på livet i moskéen. Journalist Salam Karam skrev i Expressen 10.9.05, at det er på høje tid, at man gør noget.


Godtager menighedsmedlemmerne ikke Det muslimske Broderskab, ude-lukkes de fra styrelsen og mobbes eventuelt helt ud af menigheden. Budskaberne i Stormoskéens fredagsbøn kan være ét på arabisk og noget ganske andet på svensk.
(DN 23.5.04). Mona Sahlin vægrede sig mod at udtale sig.