august 30, 2016


GEORGE SOROS’S OPEN BORDER FOUNDATIONS

Endelig! Endelig Nogen som udforsker og skriver om Soros.
17. august 2016 -(oversat af Peder Bering).

Nu har Spydpigen de sidste fem år skreget op om denne finansmand og hans fond, siden hans propagandafremstød via Mee Allerslev på Kbh.s Rådhus 3. marts 2011. Blind høne kan også finde et korn!)

http://www.horowitzfreedomcenter.org/joseph_klein_george_soros s_open_border_foundations

MULTIMILLIARDÆRENS GEORGE SOROS’S OPEN BORDER FOUNDATIONS
An inside look at the machinations of the multibillionaire and his mission to destroy national sovereignty.
August 17, 2016  Joseph Klein 26
Add This Sharing Buttons
Share to Faceboo Share to Twitter

GEORGE SOROS’S ÅBNE GRÆNSER

FONDE

Multimilliardærens intriger og hans mission:
At ødelægge nationel suverænitet. 

TAKKET VÆRE HACKING AF GEORGE SOROS'S OPEN SOCIETY FOUNDATIONS (OSF) AF DCLEAKS, FÅR VI HER ET KIG IND I MULTIMILLIARDÆRENS OG HANS ORGANISATIONER. SOROS UDNYTTER FLYGTNINGEKRISEN TIL AT FREMME SIN RADIKALT VENSTREORIENTEREDE DAGSORDEN. FAKTISK BURDE HANS ÅBENT SAMFUND FOND OMDØBES TIL ÅBNE GRÆNSER FONDE.

Èt lækket memo skiller sig ud for sin frække/ligefremme påstand om at flygtningekrisen burde accepteres som den "nye normaltilstand”. Den har titlen  "Migrations-styring og tvangs-gennemførelses portefølje Oversigt”. (“Migration Governance and Enforcement Portfolio Review.” ) Memoet er skrevet af Anna Crowley, Programofficer  i OSF’s (Open society Foundatioms) International Migration Initiative, og Kate Rosin, programspecialist for samme initiativ

Da de, med Rahm Emanuel’s ord, "aldrig vil tillade en alvorlig krise gå til spilde” skrev memo’ets forfattere om, hvordan flygtningekrisen “Åbner nye muligheder” hvad angår donorer. De lovpriste også bestræbelserne for at “drage fordel af det momentum, der er skabt af den løbende krise, til at skabe samtaler om at gentænke styringen af migrationen.”

De tænkte navnlig på “institionelle reformer af den globale migrations-styring. Med det formål hjalp deres International Migration Initiative med midler til at finansiere arbejdet for Columbia Global Policy Initiative, som er vært for Peter Sutherland, FN generalsekretærens særlige repræsentant International Migration.   De lovpriste dette “elite-niveau advokatur gennem Peter Sutherland”, som de mener vil få indflydelse på udfaldet at af topmøderne i september om migranter og flygtninge ved de Forenede Nationer, hvoraf det ene vil blive ledet af præsident Obama.

Peter Sutherland er en åbne grænser-fundamentalist. For eksempel påstod han ved en reception afholdt 22, oktober 2015 i anledning af de Forenede Nationers 70 års jubilæum, at de grænser for  indvandring, som nogle lande i Europa havde indført, “direkte minder om den type begrænsninger som fandt sted i det tyske rige mod den jødiske befolkning.” I et interview sidste oktober med  UN News Centre, gjorde  Sutherland grin med selve tanken om national suverænitet.  Han sagde, at "suverænitet er en absolut illusion, som vi må lægge bag os. De dage, hvor vi kan gemme os bag grænser og hegn er for længst forbi."

Hvad George Soros selv angår, så er han villig til  at vende vrangen ud af Europa for at opnå sit mål med åbne grænser. Han ønsker, at den Europæiske Union indlader mindst 300.000 flygtninge årligt fra urolige områder og bevilger 30 milliarder euros om året for at implementere en omfattende asylplan. Han går desuden ind for mere åbenhed m.h.t. at indlade økomiske migranter.

Soros har kritiseret regeringen i Ungarn, hans fødeland, for at sætte beskyttelsen af nationale grænser højere end hvad han kalder “Europæiske værdier”. Soros ser nationale grænser som “en hindring” for beskyttelse af “flygtninge”, uanset hvem sådanne selv-erklærede “flygtninge” faktisk måtte være.

Soros og hans undergivne holdt af at operere i skyggerne. Det lækkede dokument gør også titlen  “Open Society” til en løgn. Et lækket memo indrømmer for eksempel, at Soros’ overvejede at bruge journalister til at udbrede den fortælling om Ukraine, som Soros ønskede, til støtte for Kijev regimet. Det diskuterede fordele og ulemper ved at tilbyde udvalgte journalister “langvarige reportagerejser i Ukraine” altimens man fastholdt “vetoretten til historier, som vi finder kontraproduktive.” Bag kulisserne røber andre lækkede dokumenter, at Soros samtidig prøvede at få USA tll at levere flere dødbringende våben til Kijev-regeringen, mens man tilbød at bruge hans indflydelse til at støtte landets finanser.

I en memo-skitse, som Soros signerede som “George Soros, af selv-udnævnt fortaler for det nye Ukraine, 12. marts 2015,” talte Soros for at “Ukraines allierede burde betragte Ukraine som en forsvarsmæssig prioritet”. Han pressede også på for et “radikalt reform-program”, og fremsatte meget specifikke politiske og økonomiske anvisninger, bakket op af “den ukrainske gren af den ukrainske gren", kendt som  the Renaissance Foundation, (som) rapporteredes at betale hovedjægere for at finde passende enkeltpersoner til at arbejde for for den ukrainske regering, selv om de kommer fra ukrainske samfund så langt borte som USA og Canada.  Soros’ fonde har muligvis også hjulpet med at betale salærer for visse ukrainske ministre.

Soros prøvede også at få USA og den Europæiske Union til at redde Ukraines finansielle system. I et brev dateret 23. december 2014 til Ukraines præsident og premierminister, diskuterede Soros behovet for at indgå i en multimilliard-dollar forpligtelse for Europarådet, som kunne bruges til at overtale the Federal Reserve til at udstrække et tre måneders “swap arrangement” (bytteaftale phb) med Ukraines nationalbank- “Jeg er parat til at ringe til Jack Lew i USA’s finansministerium for at føle ham på tænderne vedrørende bytteaftalen,” skrev Soros.

I mellemtiden sørger George Soros for at være i en position, hvor han kan profitere fra et stabilere Ukraine. Sidste november blev det offentliggjort, at Soros’ Ukrainian Redevelopment Fund investerer i en fond sponsoreret af  Dragon Capital for at investere i Ukraine. Gennem dette instrument investerede Soros’s Ukrainian Redevelopment Fund i den ukrainske software producent Ciklum Holding Ltd. Den erhvervede formuen fra Horizon Capital, et investeringsfirma grundlagt af Natalie Jaresko, som den gang tjente som finansminister. Det viser sig af fr.. Jaresko, er  amerikansk statsborger af ukrainsk afstamning som havde arbejdet for U.S. State Department. Hun blev ukrainsk statsborger i december 2014, de hun blev finansminister.

Endelig ser Soros en mulighed for, at Ukraine kan hjælpe EU med at mildne flygtningekrisen ved at tage nogle af flygtningene til gengæld for finansiel hjælp. Hvad det ukrainske folk føler om dette forslag synes ikke at bekymre denne overindblander. Soros tror på sin dagsorden om åbne grænser og på bundlinjen på at hans egne investeringer går frem for de folks meninger, som bliver mest berørt af hans indblanding i deres indre anliggender.