november 04, 2015

Skak

Att avfärda terrorism innan man vet vad som hänt handlar nog mer om politik än om verklighet
224 människor på hemväg till Sankt Petersburg dog när ett ryskt flygplan kraschade i Egypten igår. 17 av de döda var barn. - Den militanta islamistgrupp på norra Sinai som har svurit trohetsed gentemot IS anses inte ha kapacitet att skjuta ner flygplan, rapporterar Sveriges Radio.
En kommentar på Petterssons blogg:
“Ett plan ramlar naturligtvis inte alls ner av sig självt. Även om dom hux flux skulle tappa båda motorerna så kan dom ändå från 10.000 meters höjd glidflyga c:a 20 mil och även genomföra en helt normal landning. Min teori är att antingen sprängdes planet redan uppe i luften, eller så sköts det ner av islamska massmördare! Islam ligger bakom i vilket fall som helst! Och SVT skyddar och försvarar muslimer i precis vilket fall som helst!”
Putin riskerar att få skulden. Om det visar sig att det var ett terrordåd för att hämnas ryssarnas bombningar av IS i Syrien, blir inte den ryska opinionen nådig. Det kan hända att man kräver att Putin avbryter bombningarna. I så fall har de vedervärdiga islamiska krigarna uppnått sitt syfte.
Med en förrädare som Obama som “den fria världens ledare” är det dags att tänka om. Hur ska han ha det? Kriga mot Ryssland i Syrien för att beskydda den islamiska halshuggarstaten IS och skicka fler flyktingar till Europa? Vilka fler multikulti-drömmar döljer sig bakom hans metalliska röst? Vi behöver dock inte börja dyrka Putin för den skull, det finns fortfarande ledare i väst som har handlingskraft:
“Vänstern kunde inte eliminera kristendomen med konventionella metoder, så nu försöker de förstöra den med muslimsk massinvandring. För att bemöta detta förräderi måste vi ha en fri debatt. Målet bör vara en förstärkning av det kristna Europa,” säger Ungerns premiärminister Viktor Orban.
Även Ungerns utrikesminister Peter Szijjarto viftar bort lögner och illusioner om en gränslös värld: “Vi vet att USA vill att fler invandrare kommer till Europa. Samtidigt är Ungern det enda europeiska land som har kunnat stoppa floden av invandrare vid sina gränser.”












Orban och Szijjarto ved skakbrædtet
  
Fra den svenske blog "Every kinda people


Ord kan flytta berg
I Turkiet väntar 2 miljoner muslimer på transport till Sverige. Och det är bara början. Sverige är redan fullt med "flyktingar", men när ska den nyheten nå fram till Afghanistans otillgängliga berg och dalar? Eller valsar förre statsministerns reklam "här finns öppna hjärtan" fortfarande runt på internet?



Just nu kan ingen spå om framtiden. Den muslimska invasionen av Europa som satte fart detta år 2015 kommer att minnas som en historisk vändpunkt.