august 23, 2009

Noget om manipulering, forfalskning, infiltration?

Inden for den sidste 1½ måneds tid har en del mennesker været optaget af ordlyden i Lissabon-traktaten, som irlænderne skal stemme om den 2. oktober.
Teksten blev nemlig afsløret som en manipulation af et vigtigt etisk spørgsmål: Mens tidligere traktater godtog alle former for sex, undtagen pædofili, så er denne undtagelse fjernet i Lissabontraktaten, således at pædofili godtages – rimeligvis af hensyn til islam, hvor denne form for sex er værdsat.

Da Hamas her i august holdt et stort massebryllup for 450 par med fotos på internettet af brudgomme og små piger, så måtte man umiddelbart opfatte det som et bevis på islams interesse for umodne mindreårige pigebørn. Fotografierne var rigtige nok og skyldtes journalist Tim Marshall fra Sky News, som overværede festen, men historien til billederne var manipuleret, for ikke at sige falsk. Pigebørnene i brudekjoler var ikke brude. De var bare substitutter for brudene ved at holde brudgommene i hånden under indmarchen. Brudene kom først senere, hedder det.
Og deres alder ved vi intet om. De kan være purunge pigebørn, men vi ved det ikke. Og er det så nu den rigtige version? Var det i virkeligheden en slags ”polterabend”? I islam kan man opleve, at brudgom og brud holder bryllup hver for sig.

Journalist Marshall hævder sin uskyld.

Alle kan tage fejl i den pågående psykologiske krigs forfalskninger og manipulationer. Derfor må vi alle skærpe opmærksomheden og ikke sprede urigtigheder i blind tillid til ellers såkaldte ”sikre kilder”. Kilden bør altid nævnes. Urigtige meddelelser kan gøre mere skade end gavn f.eks. ødelægge en pågående aktion.

At man i høj grad har troet på historien i verdenspressen, er naturligvis klart. Alle ved, at Muhammed er et forbillede for enhver muslim, og at dette forbilledes yndlingshustru Aisha blot var ni år, da det indgåede ægteskab fuldbyrdedes. Mange piger giftes som mindreårige, en del af dem ikke ældre end Aisha.

I sine sexregler nævner Khomeini, hvordan mænd kan have sexuel nydelse af småbørn, helt ned til babyalderen, og fædre, der bortgifter deres døtre tidligt, vil få en plads i himlen!

Kilde:
Her er meddelelse fra journalist Tim Marshall fra Sky News:
http://blogs.news.sky.com/foreignmatters/Post:dcc9d723-8046-4857-b618-5c1135ba6417

(Se tidl. omtale af brylluppet i Gaza her på Spydpigen 8.8.09)