juni 06, 2009

Jihad – blodig alvor.

En fra hjemlandet jurist-uddannet muslim, som er hoppet af og bor i Danmark, har – ligesom andre – advaret os:
”Danskerne taget truslen fra islam for let. Jihad er blodig alvor – også blandt muslimer i en dansk provinsby. Det er muslimernes pligt at gennemtvinge islam” (JP 8.1.96).

Koranen fordrer, at muslimerne ikke dyrker venskab med ikke-muslimer. Forfølg de vantro! Dræb dem! Påfør dem krig! Ifølge begrebet Taquija har en muslim lov at lyve over for vantro, hvis det gavner islam eller muslimen selv. (Også ved edsaflæggelse på koranen). Det ses tit i retssager: omend grebet på fersk gerning, erklærer man sig ”uskyldig”.
Dræb dem, der falder fra islam. Som talrige eksempler viser, gælder frafald ikke bare konvertitter, men alle de muslimske kvinder, der i strid med islam ønsker at leve som i Vesten, kunne bevæge sig frit, klæde sig frit, selv vælge ægtemand (jvf. de såkaldte ”æresmord” på familiens unge døtre og deres kærester (hvordan? Skudt, halsen skåret over, udkastet fra altan, påtvunget selvmord, kamoufleret som selvmord).

Stening af kvinder, der er utro eller mistænkes for utroskab, accepteres ikke bare i islamiske lande, men også af den danske imam, Wahid Abdul Pedersen.

Bigami. En muslim kan gifte sig med op til 4 koner. En muslim kan forstøde sin kone blot med en bevidnet udtalelse. En muslim kan indgå et ”ægteskab”, der er så kortvarigt, at det bare gælder en umiddelbar sexdrift. (Hvorved man så kan hævde, at man ikke har prostitution!). Lemlæstelse af pigers kønsorganer accepteres af muslimer.
Den muslimske families mandlige overhoved har ret og pligt til at straffe kvinderne, hvis de ikke er lydige i alle henseender. Ægtemanden har krav på sex når som helst, han lyster. I Iran vedtog man nyligt en lov, at han minimum skulle have sex hver fjerde døgn.

Sådan kan kvinder straffes i familien: Man kan slå dem. Piske dem. Nægte dem mad og husly. Låse dem inde – evt. til døden melder sig. Dræbe dem.

Pædofili. Sex er ikke blot mandens rettighed i ægteskabet, men han kan ifølge Khomeinis vejledning i bogen ”Tahrirolvasyleh” også have stor glæde af selv en lille baby. Dog må han ikke gennembryde mødomshinden. Hvis han gør det, er han ansvarlig for hende gennem hele hendes liv, uden at hun dog regnes for en af hans hustruer.

Samtlige punkter herover , som forkyndes i moskéerne og pålægges de troende, er i strid med den danske grundlovs kapitel 7, hvori der står.

§ 67. ”Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.”

????

…dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden!!!


Pas på dit barn og dets fremtid!