maj 07, 2015

Visse ting skjules

Svenskeren Anders Kompass har arbejdet med humanitære opgaver i tredive år og var vel anskreven som FN-højkommissær for Menneskerettighedskontoret i Geneve, men blev fornylig pludselig suspenderet. I følge den britiske avis The Guardian skyldtes det, at franske soldater under FN's fredsbevarende styrker i Den Centralafrikanske Republik sidste år forgreb sig sexuelt på flere børn. De franske myndigheder vilde gøre alt for at få afdækket sandheden, hed det. En intern hemmeligstemplet rapport gik til FN, som imidlertid ignorerede den. Det førte til at Anders Kompass selv tog sig af sagen og lod rapporten lække ud. Men en sådan piselblower kunde man ikke have i FN. Sagen skulde forties! Kompass blev omgående suspenderet fra sin stilling i sidste uge. I går kunde SVT's nyheter så fortælle, at Sverige havde taget affære i sagen!

Det er nemlig ikke første gang at FN reagerer med repressalier mod medarbejdere, som afslører kritisable forhold, siger Bea Edwards i organisationen Government Accountability Project.
EU-landene, som efter højere ordre dyrker multikultiens grænseløse blandingskultur på skidt og kanel, gør hvad de kan for at mørkelægge alle pinlige sager, som kunde ødelægge deres projekt om tvungen sexundervisning fra børnehaveklassen. I Storbrittanien afslørede man som bekendt, at en overvældende masse pigebørn - måske op til en hel million - var blevet sexuelt udnyttet gennem mange lange år. Politiet svigtede, så nu har det efterforskning nok at se til. Det er ikke blot fremmede, der med støtte i deres importerede usædelighed dyrker sex med børn.. Det har vakt opsigt, at en Lord Janner, tidligere vel anset parlamentsmedlem for Labourpartiet, også har været med på den galej. Retsvæsenet havde samlet 22 beviser mod ham for pædofili til en retssag. Men hans gerninger ligger en snes år tilbage og den omstændighed benyttede man nu til at stoppe en retssag imod han, for nu er han gammel og dement, hedder det.

Åh Gud, alle disse pæne, nydelige mænd! Hvordan var det med Palme for resten? Var det bare snak?
I Sverige står det jo ret skidt til. Nok på grund af landets to propaganderende, oversexede organistioner og deres forbindelse til FN. For nogle år siden måtte den svenske stat udbetale beløb til en masse børn for "mistet barndom". Der havde ikke været ordentlig kontrol med børnehjem og/eller med de familier, børnene blev placeret i, hvad enten det nu drejede sig om uordentlighed, sex-misbrug, alkohol, kriminalitet etc.

Netop i går fortalte SVT-nyheterna om en kvinde, som har anmeldt staten for den "vanvård", hun var udsat for som barn. Men den sag kan hun næppe vinde: ene kvinde imod overmagten.
Og i EU's højborg i Bryssel, som vi alle har at rette os efter, har de bestemt, at vore småbørn skal lære alt om sex og kunne snakke med alle former for det unormale og nogen har foreslået, at mindstealderen for mindreåriges accept af pædofili skal nedsættes til....fire år. Så kan man måske (teoretisk) lægge skylden for den voksnes uterlighed over på barnet?


Kilde:  http://politiken.dk/udland/ECE2648996/fn-soldater-anklages-for-overgreb-mod-boern-i-afrika/