maj 08, 2015

Spanien er islamisk

I Katalonien opstår der nu et "sharia-politi".

520 år efter at den spanske reconquista (=generobring) blev afsluttet fortsætter en del af spanierne med at leve under shariaens ægide.

Islamisk fundament.
Muselmændene som ikke accepterer de vantros domstoles domme er ved at danne et netværk af islamisk retsvæsen, som  propaganderer for islams værdier i total foragt for statens love.

En rapport fra den hemmelige sikkerhedstjeneste i Madrid, som gengives i avisen "El Mundo", afslører hvordan radikale islamiske celler i Katalonien er ved at danne hemmelige islamiske domstole og enheder af muslimsk politi for at dømme muhammedanere, som ikke opfører sig korrekt over for islams regler. I Barcelona-området - som sammen med de to enklaver Ceuta og Melilla i Afrika hører til de mest radikaliserede territorier i Spanien - forsøger islamiske extremister "at indføre sine egne love" og "har oprettet enheder af religiøst politi"

Fundamentalisterne organiserer sig i celler, der er parate til at angive de medlemmer i det islamiske fællesskab, som ikke opfører sig efter islamisk lov, og skaber dermed skræk og vold. De mest ortodokse muselmænd vil indføre deres egen ideologi med henyn til klædedragt, orden og anstand: mændene skal altid bære skæg og familierne opdrage deres afkom i den strengeste islamiske tro. Den der overtræder dette kan vente trusler og isolering, ikke uden fysiske angreb.

De første enheder af "islamisk politi" opstod i byen Lleida, men nu laves der stadigt hyppigere "parallelt retsvæsen"  i forskellige byer i den selvstændige provins Katalonien. I Lleida er en ung marokkansk kvinde blevet dømt til stening for at have indledt en forbindelse med en ung mand fra Vesten, men heldigvis blev det afsløret i tide.

De spanske analyser har afsløret, at risikoen for radikalisering er langt højere for "anden generations" indvandrere, som generelt set er mindre fattige end deres fædre, mindre uddannede og har det sværere med de praktiske problemer for at overleve.
De er mere tilbøjelige til at lade sig påvirke af teser fra det islamiske miljø, som kræver den islamiske identitet tilbage og stiller sig positivt til selvhævdelse i forhold til resten af samfundet.
Det islamiske katalonske samfund - fortsætter intelligence-experterne - har i årevis været udsat for faren for en diffus radikaisering gennem et netværk af moskeer spredt ud over provinsen.

Kilde: den italienske blog "Lisistrata" 20.april 2015