maj 18, 2015

TV2 om terrorister på bådeneDa jeg forleden rundsendte denne meddelelse fra dansk TV2 angående transport af jihadister o.l. over Middelhavet til Europa fik jeg følgende kommentar fra en svensk læser:

"Inte tror du väl att vi här i Sverige får veta några sådana här saker? Icke! Men vi svenskar som kan tänka lite kritiskt, vi förstår att det måste förhålla sig så som man i dansk TV skriver; att bland alla de migranter - Obs! inte flyktingar - gömmer sig IS-anhängare också. Dumma vore dessa annars! De är ju notoriska opportunister och tar genast de chanser de erbjuds och sådana ger vi ju här i Sverige dem massor av - och vi har inte EN ANING om vem de är, hur många vi tagit emot, eller var de faktiskt kommer ifrån.

Men vi får via svensk public service noga redogjort för, och mycket detaljerat veta om allt som har med flyktingbåtarna som nu befinner sig på andra sidan jordklotet. De som befinner sig utanför Thailand och Malaysia, sådana som Australien konsekvent avvisar.
Så vi väntar bara på att vår "eminenta" rödgröna regering tillsammans med Alliansen ska komma med, att även dessa ska vara Sveriges och svenskarnas ansvar att ta hand om och försörja till dödagar!

Bara vänta och se! Det är ren propaganda man håller på med  i svensk public service och denna politiskt korrekta "information" är uppenbart vinklad bara för att spela på det okunniga och aningslösa svenska folkets känslor. Det är precis samma sätt som man hela tiden har gjort när det gäller migrantbåtarna i Medelhavet.
Vi svenskar ska bara få veta hur "synd" det är om alla dessa "stackare" och att det är "vårt ansvar" att de drunknar i hundratal och att vi därför har skyldighet att ge dem en helt kravlös och gratis fristad i vårt redan överfulla land.

Det har blivit brist på vanliga sommarstugor att hyra för vanligt folk i Skåne.
De svenska fastighets- och stugägarna vet att om de hyr ut till det helt desperata Migrationsverket, kan de ta ut rent hutlösa priser på hyran, de kan ta tiotalet gånger högre hyra än om de hade hyrt ut till turister från t ex Tyskland. En enrumslägenhet som normalt kostar 5 000 kr/månad hyrs idag ut till Migrationsverket för 45 000 kr/månad! Alla kan idag  se en stor möjlighet att skapa sig en förmögenhet genom att hyra ut till Migrationsverket, allt vad man kan komma över av lediga fastigheter. Myndigheten är ju desperat att få tag i bostäder.
 Man är benägna att betala vilka fantasisummor som helst för det. För inom denna myndighet råder inga budgetramar eller övre gränser för vad saker i deras verksamhet får kosta. Allt naturligtvis betalat av oss. Denna myndighet är ett skrämmande bevis på ett vidrigt undantag och på regeringens ansvarslöshet med våra pengar och gemensamma resurser.  Allt fler hotell- och vandrarhems- och andra fastighetsägare ser till att stänga och tömma sina rörelser och fastigheter för att sedan kunna hyra ut dessa till Migrationsverket.

"En besviken och desillusionerad Motborgare"