maj 26, 2015

Storfinansmanden George Soros forudser ny verdenskrigUSA burde skabe nogle store bevillinger for at inkludere Kina og Yan'en i valutakurven for den internationale  møntfond. I modsat fald vil Peking vende sig til Moskva. Det drejer sig om et "meget kedeligt" alternativ, mener Soros.

Den amerikanske milliardær, George Soros, erkender muligheden for en ny verdenskrig, som vil begynde som en konflikt mellem Kina og USA, skriver "Market Watch".
Ud fra Soros's synspunkt vil en sådan opgør blive mulig, hvis Kina indretter sin økonomi efter indenrigs nødvendighed og ikke efter exporten. I det tilfælde vil de kinesiske myndigheder have behov for en ydre konflikt for at beholde magten, mener den amerikanske finansmand.
"Hvis der opstår en konflikt mellem Kina og en militær allieret til USA, som Japan, er det ikke overdrevet at sige, at de vil være på kanten af en tredje verdenskrig", ifølge Soros citeret af "Market Watch".

For at undgå denne situation, burde USA tillade yan'en at få del i valutakurven for den internationale møntfond (FMI). Så vil den kinesiske valuta kunde kappes med dollaren, skriver "Market Watch".
Som svar bør Kina give noget efter på fremstillingen af sin økonomi, fremhæver miliardæren. Ifølge Soros vil det være svært for Kina og USA at nå til en overenskomst, men alternativet vil være "meget kedeligt".

I modsat fald vil der være en alvorlig fare for, at Kina laver en politisk og militær alleance med Rusland, hvorefter  truslen om en ny verdenskrig vil blive aktuel, gentager Soros.

Kilde
http://it.sputniknews.com/politica/20150522/425678.html#ixzz3atRgQPO1   og den italienske blog Lisistrata 22.5.2015

___________________________________________________________________

Post scriptum
Nu da Spydpigen har fat i George Soros
skal jeg lige minde om, at han har gjort sig ubehagelig kendt her ikke bare i Norden, men i hele Europa ved - med sine uhyre midler at arbejde - ihærdigt på at integrere ikke bare indvandrende
muslimer, men også tiggende zigøjnere i alle Europas storbyer.