maj 03, 2015

Islamisk konkursDen svenske blog "Avpixlat" skriver, at "Snart är den första islamiska banken här"  i Sverige.
Somaliern Bashir Aman vill se en rigtig islamisk bank i Sverige uden renter, baseret på Koranens regler, og har indsendt en ansøgning om at få lov til starte sådan en.

Det har man tidligere prøvet i Danmark: 4 sparekasser i Nordjylland, (Hobro Sparekasse,Sparekassen Vendsyssel, Sparekassen Farsø og Den jyske Sparekasse underlagde  sig den islamiske sharialov, og underkastede sig dermed beredvilligt islam som ”dhimmier”. (Dette arabiske ord betegner de underkuede ikke-muslimer og folkeslag, der lever under begrænsede rettigheder i islamiske lande, for nogle må jo arbejde og tjene penge til alle dem, der ikke gør det).
Islam accepterer ikke, at ”troende” betaler eller opkræver renter. Det problem klarer ovennævnte Sparekasser med forretningsmæssig behændighed med Amanah Kredit konstruktionen.

Den fremadskridende islamisering af Danmark og det øvrige Europa - der er kontrolleret og styret ovenfra - er nu ved at nå sit endemål ved at åbne op for yderligere overtagelse af vort land gennem ejendomsbesiddelse. Bag tiltaget, der i Nordjylland, står store internationale politiske kræfter. Det kommer til udtryk på bloggen euro-med.dk: Globalister bag Sharia-bankvæsen. Shariabankfolk mødtes i London d. 25. januar 2008.

Er alle danske virksomheder og bankkunder indforstået med den nye bankpraksis? - En bankpraksis, der er et led i de politiske aktiviteter omkring gennemførelsen af islamiseringen, som gennem EUrabia-projektet gennemføres med forrygende hastighed på ganske udemokratisk vis og så fortiet for offentligheden som muligt.
De nordjyske sparekassers indsats for islamisering af landet førte til demonstration foran Hobro Sparekasse 14. marts 2008, hvor en lille gruppe venstrefløjsfans og fremmede som sharia-bank tilhængere gik til angreb og nedlagde en 82 årig kvinde med et skilt med en sparegris. Politiet fik med noget besvær lagt gerningsmanden i håndjern.

Og Sparekasserne kunde begynde deres shariaforretninger under Allahs opsyn i selskabet "Amanah".

Fire år gik.

Så hørte man nyt fra de nordjyske sparekassers selskab "Amanah":

Danmarks eneste shariabank gik konkurs 21.7.2012
Statstidende meddelte 03-03-2012 at Skandinaviens eneste shariabank er konkurs.

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/07/skandinaviens-enda-shariabank-i-konkurs.html

 Samme fejltagelse gjorde det svenske mæglerfirma "Avanza", som også begyndte i 2008 på en shariabank som PPM-fond, så svenske muslimer kunde sætte deres pensionspenge ind dèr, men i 2011 måtte Avanza nødtvunget tilstå, at det var "totalt fiasko. Vi fik bare 14- fjorten - sparere i fonden. -
Og sådan går det tydeligt nok overalt i Vesten. Ældst og størst er Islamic Bank of Britain  (IBB), som har over 50.000 kunder og 7 bankkontorer . Siden sin start i 2004  har den hvert år haft underskud. Den eneste grund til, at den overlever, er at sheiken af Qatar hvert år giver et tilskud på næsten 200 millioner kroner. I de wahabistiske muslimers øjne er shariabanken et vigtigt symbol for shariaens sejrgang over Vesten.

Kilde: Spydpigen 4.3.2008 og 22.7.2012