maj 14, 2015

Ud med Svenssons....

Skolebørn nægtede at tegne det svenske flag. Alle kristne skulde slås ihjel!

48 kommentarer hos Thoralf Alfsson tirsdag den 12. maj.

Jeg gad vide, hvilken skole det her kommer fra? Hvilken religion børnene tilhører er der jo ingen tvivl om. Jeg håber, at så mange som muligtlæser artiklen og overvejer hvad der er ved at ske i vort land, og hvem der har ansvaret for denne udvikling.

I en af nabokommunerne rystedes personalet på en skole, da to mindre børn først nægtede at tegne det svenske flag og der udbrød en diskussion i klassen, at alle kristne skulde slås ihjel. Säpo (det svenske sikkerhedspoliti) kontaktedes og skolepsykologen rådede til at overøse børnene med kærlighed (sic!)".

Se historien i den svenske avis "Barometern"

Det er patetisk at læse om, at skolepsykologen rådede til "at overøse børnene med kærlighed". Det er ikke børnene som er det store problemet, men forældrene, som sandsynligvis har fået asyl i Sverige og som efter al samdsynlighed ikke forsørger sig selv, men lever på svenske skattebetalere og nu lærer deres børn at "alle mennesker har samme værd". Gad vide, om Säpo har besøgt familien? 

Den, som indbilder sig,  at dette er en engangs hændelse er meget naiv. Desværre er det en aldeles for stor del af Sveriges befolkning som er vældigt naive, når det gælder indvandringen, og det kan vi takke medierne og alle journalisterne for.
"Tag ved lære af Muhammed", Det er vel netop dette, disse børn har gjort med hjælp af sine forældrer. Hvor mange flere børn findes der med samme opfatninger. Hvor mange forældrer med samme opfatning bevilliges opholdstilladelse i vort land hver dag, hver uge, hver måned og hvert år?
Hvor mange?

Der er kun en udvej, som gælder. At tilbagetrække opholdstilladelsen og udvisning af landet. Personer som hader kristne så meget, har ikke noget at gøre i vort land. Det går ikke at blive ved med dagens fjolleri men  nu burde det være hårdt mod hårdt som gælder, 

Naturligvis tillader Barometern ikke kommentarer til artiklen. Emnet er alt for farligt!


Kilde: Fra den svenske blogg: www.thoralf.bloggplatsen.se