maj 17, 2015

Syttende Maj. Til Lykke Norge!

Måtte solen bryde frem gennem tidens mørke skyer!

Her er et klip fra et norsk brev, som var på landsmål, hvorfor jeg har oversat det til dansk.
Et klip fra et Åbent brev NB 20.marts 2015 til følgende adressater:

knut-arild.hareide@stortinget.no ; hans-fredrik.grovan@stortinget.no ; frp.postmottak@stortinget.no ; ap.postmottak@stortinget.no ; jonas-gahr.store@stortinget.no ; postmottak@jd.dep.no ; sidet@vg.no ; anders.magnus@nrk.no ; idag@idag.no ; Spikeren ; knut.storberget@stortinget.no

Angående asylbørn i Norge.

Knut Arild Hareide vil ikke støtte mistillidsvotum til regeringen, men kræver at de hjemsendte asylfamilier hentes tilbage til Norge. Dette til hån og latter over Norges love og regler.
Han holder af at kalde dem "Længeværende asylbørn". Og hvordan har de været her i landet så altfor længe? Jo, fordi Kristelig Folkeparti og andre, som ønsker fri masseindvandring til et lille folk på knapt 4 millioner nordmænd og samer har været på barrikaderne stadigvæk med krav om, at disse familier ikke skulde sendes ud, men at de skulde få lov at "prøve" sagerne i utallige ankeinstanser år efter år. Det at "prøve" sagerne betyder i virkeligheden, at de må tvinge sig til ophold selv efter afslag på asylansøgningerne.

På denne måde er det lykkedes dem at have været "længeværende" i landet. Vi skal også huske at taktikken fra Hareide og Co. har været at kalde disse sager for "asylbørnene", mens familierne, som har brugt børnene som brækjern for at få opholdstilladelse, næsten aldrig har været nævnt. Dette er nogle af Hareises og hans våbendrejeres tricks for at smelte hjerterne hos os nordmænd.
At Arbejderpartiet, som har haft mange justitsninistre gennem de sidste 30 år, og som har fået nærkontakt med asylindustrien for at tvinge sig til opholdstilladelse, nu vil være med til mistilidsvotum imod justitsministeren, siger vel sit om  uredeligheden i den politiske cirkusmanege. Det tjener Arbejderpartiet til ringe ære.


Norvald Aasen, 6983 Kvammen, 20.03.2015
tel: 57731844