maj 06, 2015

Offentlig støtte til samfundsnedbrydning

Kære Kultur- og Fritidsforvaltningen

Jeg klager hermed over jeres bevilling til 4. Maj-Initiativet, som Kultur- og Fritidsforvaltningen har bevilget 100.000 kr.:

Link til bevilling: http://subsite.kk.dk/PolitikOgIndflydelse/Moedemateriale/Kultur-OgFritidsudvalget/22-01-2015/044e4214-ec2f-46aa-a673-048ff8186f27/9336224e-48ae-4509-9ca6-889cca790240.aspx

Årsagen til klagen er, at 4. Maj-Initiativet d. 4. maj reklamerede for kriminelle, voldelige aktioner mod vores lovlige og fredelige demonstration For Frihed (der samme aften også demonstrerede i forbindelse med befrielsesdagen imod det nazi-lignende jødehad og den fascisme, der udspringer fra dele af det islamistiske miljø).

4. Maj-Initiativets reklame for den ulovlige, voldelige moddemonstration kan ses her:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=899848650038653&id=207645775925614

- og her:
http://www.uriasposten.net/archives/65804

4. Maj-Initiativet har, med Kultur- og Fritidsforvaltningens økonomiske hjælp, en meget stor platform for deres kommunikation. Jeg mener, at 4. Maj-Initiativet misbruger denne kommunalt støttede platform til opfordring til kriminalitet. 4. Maj-Initiativet bør betale pengene tilbage og  nægtes bevillinger fremover.

Den moddemonstration, som 4. Maj-Initiativet opfordrer til at deltage i, arrangeres af Revolutionære Antifascister. RA har baseball-køller og såkaldte totenslägere (dræbende slagvåben) i deres logo og opfordrer til "militant" (voldelig) angreb på alle, der i deres egne øjne fortjener det.

Mere om RA, hvis voldelige aktioner 4. Maj-Initiativet altså bruger deres kommunalt støttede platform til at reklamere for:
http://modkraft.dk/artikel/revolution-re-antifascister-vil-v-re-inkluderende

http://www.uriasposten.net/archives/62793

Berlingskes artikel om den ulovlige moddemonstration, hvor seks personer fra den ulovlige demonstration - som 4. Maj-Initiativet altså opfordrer til at deltage i - blev anholdt:http://www.b.dk/nationalt/seks-anholdt-ved-demonstration-i-koebenhavn

Som man kan læse kastede moddemonstrationen sten imod vores demonstration - hvoraf altså størstedelen er midaldrende eller ældre, gangbesværede mennesker (flere af dem var børn under       2. Verdenskrig, og skulle altså opleve 70-året fra befrielsen omgivet af politi, som skulle beskytte     os mod kommunalt støttede voldsmænd. Dybt forargeligt!). Hvilken slags mennesker kaster sten
efter 75-årige damer, der går frihedsmarch 4. maj i mindet om den krig, de selv og deres familier oplevede på egen krop og sjæl?

Mvh
Nicolai Sennels
Talsmand for For Frihed

________________________________________________________________________

Spydpigens kommentar

Ovenstående klage fra lederen af demonstrationerne "For Frihed", Nicolai, er et afslørende bevis på, at myndigheder i Danmark gerne støtter den røde front, fordi disse myndigheder ikke undersøger hvem de giver penge til. Det starter ofte med en såkaldt NGO*-organisation, som i smukke positive vendinger fremlægger sit program med ønske om støtte. Det lyder godt. Her er en pose penge!

Næste år er der muligvis kommet andre nye mennesker i myndigheden. De ræssonerer ofte som så: den NGO har fået stats- eller kommunal støtte sidste år, så den skal også have i år. Værsgo' her er en pose penge.....  En af de større fupforetagender var Landsforeningen for Mentalhygiejne (med tre fagforbund), som vilde styre landet på kommunistisk basis, men blev afsløret af rigsrevisionen i 1975. Desværre fik man ikke alle dens rødder op, så der er stadig "mentalhygiejniske" mennesker, der dyrker deres marxistiske ideologi.

*) NGO =  non-governmental organization = organisation uden for staten = privat