maj 31, 2015

Islamisering på IKEA. Blond upassende.


IKEA synes ikke, "det ser godt ud med et blondt barn" i reklame

http://www.nyatider.nu/vi-tycker-inte-det-ser-bra-ut-med-ett-blont-barn/

IKEA søger i øjeblikket børn mellem 4 og 6 år til en ny reklamekampagne. Men kravet for at få lov at prøve til rollen er stenhårdt - småbørn med blondt udseende behøver ikke gøre sig ulejlighed. "Det er selvfølgelig noget vi ikke accepterer" siger Stagepools vicedirektør, som lover at fjerne annoncen efter at avisen "Nya Tider" har gjort ham opmærksom på den.
Nya Tider skilter på forsiden af uge          udgaven med kolossen IKEA og de diskriminerende ord "Ej för blont utseende" (Ikke for blonde børn), ett krav hvis ens barn skal kunne være med i en konkurrence.....
Sagen er den, at IKEA vil lave en ny reklamefilm og behøver børn til nogle roller. IKEA annoncerer gerne stort og på en  mængde hjemmesider for skuespillerbranchen, bl.a. hos Stagepool, der fungerer som en jobbank, men med megen hemmelighedskræmmeri.  Rollebesætteren, Malin Myrèn, søger med følgende annonce, som kun består af denne ene sætning: "Et barn, 4-6 år. Gerne med erfarenhed og ej for blondt udseende". Udover det etniske aspekt med bandlysning af nordiske - specielt svenske - typer er annoncen åben for at lade alle prøve og efterspørger ikke særlige meritter eller egenskaber.

Læs videre på den svenske avis Nya Tider källa www.nyatider.nu 

http://www.nyatider.nu/vi-tycker-inte-det-ser-bra-ut-med-ett-blont-barn/