maj 29, 2015

"Mammonister" og "Prosylanter"

Blandt verdens uendelig mange religioner og ideologier findes også mammonisme, pengedyrkelsen. For nylig omtaltes der her på bloggen en sådan mammonist, som oppe i det sköna Värmland købte et hus, som han vilde sælge til migrationsverket. Med enkel flygtninge status  kunde der blive plads til 144 mennesker. En strålende handel!

Nu er her en ny historie, og dem vil der blive flere af. For ingen religion har en sådan umiddelbar tiltrækningskraft som den rendyrkede mamonisme. Vi kender godt typen, som har existeret alle dage under forskellige betegnelser. Under første verdenskrig talte man om gullashbaroner og under anden om værnemagere og nu kaldes de også "prosylanter".


Gullashbaronerne blev rige på de utrolige mængder mad til Tysklands fronter. Af tvivlsom kvalitet, hed det. Jo mere der sparedes på ingredienserne, jo større fortjeneste. Gullashbaronerne kaldtes også "ny rige", for det var de jo. og man morede sig gemytligt over spydige tegninger der viste deres mangel på kultur og almen dannelse.
Med anden verdenskrig var det anderledes: "Værnemagere" blev ikke kendt for salg af nogen bestemt vare, men for al hjælp, de leverede til den tyske "Værnemagt" (Wehrmacht). Nogen af dem døde af det! De ansås for landsforræddere.

Med den vanvittig voldsomme indvandring i Sverige vil antallet af mammonister og prosylanter vokse betydeligt og det vil yderligere sætte fart i salg af fast ejendom til uhørte priser, langt højere end normal vurdering og salgsniveau, og landet vil blive oversvømmet af muslimer, der ikke har nogen større forudsætning for at kunne klare sig selv.

Bert Karlsson, som vi oplevede som politisk opportunist under den fremgangrige snusfornuftige Ian Wachtmeisters "Ny Demokrati" i 90'erne, har i mellemtiden oparbejdet Sveriges største firma i asylboliger, "Jokarrjo".  Nu i 2015 spekulerede han i køb af den store flotte ejendom på torvet i Esløv, Hotel Stensson for at handle asylanter med det betrængte Migrationsverk (ligesom i historien fra Værmland). Men Esløv Kommune kom ham i forkøbet med 25 millioner lige for næsen af ham.


"- Jag är så jävla förbannad, det kommer att komma en stämning. De är så fega att de inte är klokt. Alla kommunpolitiker är livrädda för Sverigedemokraterna och det är därför som de låter det kommunala bostadsbolaget köpa fastigheten istället för att låta mig starta verksamheten. Det hade inte påverkat ett skit. Ingen hade märkt att vi hade haft ett asylboende där, säger Bert Karlsson."


Hvordan kan han tro det? De plejer vel at kunne ses og høres.

Kilde:  Bladet Mellanskåne

http://mellanskane.lokaltidningen.se/bert-karlsson-stammer-hotell-stensson-i-eslov-/20150521/artikler/150529916/1312