november 24, 2015

Pas på! Tænk godt efter. Sig Nej og atter NEJ.

Mogens Camre på Facebook om vort valg 3. december
Jeg håber, at mange så Detector på DR 2 lige for lidt siden. Det blev entydigt slået fast, at det lovforslag, vi skal stemme om ved folkeafstemningen den 3. december, er udformet sådan, at der, efter et ja, ikke er nogen juridisk beskyttelse mod, at et flertal i Folketinget bruger ja'et til at ophæve hele resten af det retlige forbehold. Der står ikke i loven noget som helst om, at der skal en ny folkeafstemning til, hvis flertallet vil bruge et ja til mere end at tilslutte os til Europol. Flertallet vil således kunne lægge hele udlændingepolitikken ind under EU og altså f.eks. tvinge danskerne til at acceptere, at et flertal i EU bestemmer, at vi som led i en EU-fordelingsplan skal modtage hundredtusinder af indvandrere.
Det blev præciseret, at muligheden for en ny folkeafstemning, hvis et flertal vil udvide ophævelsen af retsforbeholdet, alene er omtalt i bemærkningerne til lovforslaget, og de er som bekendt ikke juridisk bindende.
Det er hævet over enhver tvivl, at statsminister Lars Løkke Rasmussens påstand i Folketinget, om at der er en juridisk beskyttelse mod at gå videre end til samarbejdet med Europol, ikke er sand. Statsministeren og regeringen er ved at snyde befolkningen til at ophæve hele retsforbeholdet, ved at bilde befolkningen ind, at loven indeholder noget andet end den faktisk gør.
Tak til Detector for en ærlig fremstilling af sagen.
Stem nej - det gør jeg.