november 23, 2015

Argument bunder i løgn !

Socialdemokraterne kaster sig nu også for alvor ind i kampen for at sikre sig et 'ja' ved folkeafstemningen om retsforbeholdet den 3. december.
»Hjælp politiet med at optrævle pædofile netværk«, »hjælp politiet med at stoppe kvindehandel« og »hjælp politiet med at bekæmpe indbrudsbander« lyder budskaberne i en kampagne, som Folketingets største parti fredag ruller ud på sociale medier. Budskaberne ledsages af en række modelfotos - blandt andet af et barn og af en kvinde. Men allerede nu bliver kampagnen kritiseret skarpt af flere partier fra nej-siden.
»Det er et skræmmende eksempel på en skræmmekampagne. Den er så manipulerende og usaglig, som den kan være. Den påstår jo, at hvis ikke man stemmer ja den 3. december, så mener man ikke, at pædofile netværk skal bekæmpes. Det er for lavt,« siger Dansk Folkepartis næstformand Peter Skaarup til Berlingske. Enhedslistens Pernille Skipper siger til avisen, at kampagnens budskab »er på grænsen til at være »løgnagtigt«.
Spydpigens kommentar:
Så vilde vort eget og det internationale politi bare stå med korslagte arme og se på børneporno ! Den må de længere ud på landet med. Løgnagtig trussel fra socialdemokratiet!
Jeg har selvtidligere i socialdemokratiet iagttaget grov manipulering af partimedlemmernes vurdering af en sag. Det gjaldt dengang eventuel lovliggørelse af hash, og partimødet holdtes Bernhard Tastesens regi. Han var en varm tilhænger af VS'eren Tine Bryld, og hash var derfor i hans og partiets øjne ikke værre en en frokostøl. Angiveligt havde to navngivne politimænd været med til at skrive nævnte pjece, men NB de to politifolk afsvor sig enhver deltagelse i forfatterskabet. De havde kun set pjecen som et færdigt produkt.