november 07, 2015

Likvidering af ung dansk dreng - gør det noget?

17-årig handelsskoleelev, Mads i Hillerød, er blevet myrdet med et præcist  plantet knivstik i hjertet, likvideret af - skal vi kalde dem - "kammerater", og massemedierne er meget fåmælte med oplysninger.

http://ekstrabladet.dk/112/17-aarige-mads-blev-stukket-ihjel-laerere-kaempede-for-hans-liv/5813440

Hvis jeg nu siger ligesom en del andre, at pressen efter alle solemærker at dømme retter sig efter ordre eller "henstilling" ovenfra, så vil den store godtroende del af landets befolkning affærdige det som vrøvl, for de gider stadig ikke sætte sig ind i hvad islam er for en størrelse. Og hvor lidt der skal til for en dødsdom. Sager som denne her med Mads skal nedtones i pressen for ikke at afstedkomme hadefuldt raseri fra islams side. Derfor har vi i lignende tilfælde set, at politiet hurtigt går i aktion - IKKE for at beskytte os udsatte indbyggere af europeisk herkomst for arabisk vildskab, men for at beskytte den brede hob af islamtroende i asylantcentrene.

Man vil i naivitet fortsat prædike godhed, tolerance og respekt ind i børnene, så de kan komme i samme situation som Mads.

I bloggerverden er der masser af faktaoplysninger om EU's brug og misbrug af pressen. Bare på min beskedne blog ligger der flere referater og rapporter om journalistik, og da de samme problemer ofte påtræffes i andre EU-lande, turde det være et indicium for, at "ordren eller henstillingen" om "at holde mund" kommer fra et fælles udgangspunkt, nemlig EU. PÅ min blog "Spydpigen" er der øverst t.v. en lille rubrik, hvor man kan søge efter et emne, f.ex. "journalistik". Andre langt mere udbyggede info-centraler kan naturligvis fortælle langt mere.


Det er farligt at have en presse, man ikke kan stole på, hvad enten den manipulerer stoffet, eller værre: angiver falsk for sandt eller omvendt. Får folk ikke sandfærdig besked, så vil nogle fæste lid til propaganda og rygterne svirre ligesom antydet på det gamle maleri fra Rådhuset i den dengang frie Hansa-stad Bremen.