november 19, 2015

Meget Vigtigt med et NEJ


Morten Uhrskov, formand for Dansk Samling

Stem nej den 3. december

geralt / Pixabay
geralt / Pixabay

Det er slet ikke tilstrækkeligt kendt af flertallet, hvor hæmningsløst beslutningstagerne i EU opfører sig. Alene af den grund er et ja den 3. december en ulykke, fordi enhver afgivet suverænitet med sikkerhed aldrig igen lægges ud til folkeafstemning, hvor denne suverænitet kan tages tilbage.
Djævelen ligger oftere i detaljen, end vi tror. EU-parlamentet har den 11. november vedtaget et forslag til en ny valglov, der vil fjerne det nationale element ved valg til EU-parlamentsvalg, som finder sted hver femte år. Fremover skal vælgerne kunne stemme på ”overnationale” kandidater, hvorefter vi kan føle os som sande europæere i den forlorne fortolkning af at være europæer, som EU-bureaukratiet og de toneangivende politikere har slået sig op på.
Valgdeltagelsen til EU-parlamentsvalg er lav, sidste gang kun noget over 40 procent. Den er lav, fordi EU i sin grundlæggende substans er udemokratisk på grund af den også helt fysiske fjernelse fra folkene af de valgte politikere. EU har aldrig udsigt til at blive andet end det, udemokratisk og antitesen til det sande Europa, som er nationalstaterne.
Det er afgørende at være klar over, at et ja den 3. december er et ja til endnu et lag afskrælning af demokratiske rettigheder og national suverænitet, uden hvilken der ikke kan eksistere folk med rettigheder.
Man kan næsten blive bedende af det her: Prøv at forstå, at det faktisk betyder noget, om det bliver et ja eller et nej den 3. december. Det er meget, meget vigtigt, at det bliver et nej.

For vores egen skyld, men i særdeleshed for vore efterkommeres skyld. Stem nej den 3. december.