november 27, 2015

Fortielser

Massemedierne kan være ligeså kreative som visse politirapporter med at fortie vigtige oplysninger - apropos Uriaspostens historie fra Fyn 26/11.


Forleden var der et program i DR om ungdomspolitik, og studieværtinden havde inviteret, Khalid Alsubehi, en tidligere straffet person, der nu optræder som rollemodel med finansiel støtte fra Københavns Kommune.


Hvad bruger han de penge til? "Vi tilbyder de unge et korankursus og et kursus i MMA". Glimrende. Og hvad er MMA? Det undlod den søde studieværtinde at spørge til. Hun mente vist, at MMA var noget i lighed med porcelænsmaling er stramajsyning, men det er lidt mere fysisk, end som så.

MMA - Mixed martial Arts - er det nærmeste sport kommer til overlagt mord, idet det er tilladt at hamre knytnæver, albuer og pandebrask ned i en falden modstanders ansigt. Det er sandsynligvis de samme kurser, Al Qaeda og Islamisk Stat tilbyder unge mennesker, der vil kæmpe for Fredens Religion. De har nu fået en hård konkurrent i borgmester Frank Jensen, der næsten har flere penge at rutte med, end de har.

Geoffrey Cain