november 04, 2015

Biologien dyrker ikke kristen moral.

Geoffrey Cain skrev forleden en barsk historie fra hverdagslivet:
"Forresten er min veninde Helenes mor, som sidder lam fra nakken og ned og har egen handicapbil til rådighed, blevet udsat for groft hærværk. Helene ringede meget ophidset til mig igår og fortalte, at hendes mor, som er kristen ligesom hun selv, har det kristne tegn, en fisk, i bagruden, og at alle fire dæk på handicapbilen var blevet skåret op om natten! For nogle år siden blev moren overfaldet i sin kørestol, da hun var nede i byen, af en flok somaliske drenge på 12-14 år. Tænk dig lige engang!? Hun  bor desværre tæt på et kvarter, hvor der er fyldt med  somaliere. Er det ikke forfærdeligt? Har man nogensinde hørt om kinesere, som har overfaldet handicappede i kørestol her i DK ? "

Kommentar fra Torben Caroc:
Somaliere og andre muslimer, fortrinsvis Sunni, følger uden betænkeligheder biologiens love - som langt hen ad vejen sammenfalder med Islams lære. Nemlig om at udbrede muslimsk befolkning og dermed Allah's ufravigelige krav.
Muslimerne ser et vist område, ghettoen, som deres. Det har vi nemlig tilladt dem at gøre. Nu er de så i gang med at 'rense' området for 'fremmede', dvs folk som ikke er muslimer. Det gør de ved at chikanere dem ud. Simpelt, biologisk, hinsides godt og ondt.
Det er vist nok tid for os danskere at lære noget om biologi og territorium. Om hvordan man værner sit land og holder invasiv befolkning i kort snor eller helt væk.

Med venlig hilsen civ ing  Torben Caroc
- og videre fra Spydpigen:
- Til biologien hører også, at de svage individer (ofte nyfødte) angribes først. De er lette at gå til.