september 09, 2014

Pip, Pip, Pip

Jeg fik en e-mail:
Her er eet af de seneste hysterier fra Sverige.
Den seneste racismesag fra Sverige drejer sig om et børnegardin med to mørke børn, der vifter palmeblade for at gøre det Pippi Langstrømpe behageligt. Gardinet er blevet trukket tilbage af temaparken Astrid Lindgrens Verden, efter forbrugere klagede over gardinet på Facebook.
_________________________________________Svenskerne har rigtignok lukket deres hjerter op, som statsministeren bad om, og finder med en tættekam noget, som måske kunde have været eller eventuelt kunde udvikle sig til noget ganske andet end det tilsigtede, altså noget ondt, som ikke fandtes på Astrids tid. Ondskab er der nok af for tiden. Hovederne ruller for bøddelsværd eller bedre skæres langsomt af... og mødre og børn sælges til spotpris på markedet....

Lad os granske os selv. Hvordan kan nogen sælge eller købe et så rædsomt gardin som dette her? To negerbørn slider i det med store palmegrensvifter. Slaver naturligvis, siger de, som tænker sådan? Mange af os mente vel, at slaveri var afskaffet for længe siden, men efter at vi har stiftet bekendtskab med Mellemøstens levevis og kan rejse på shoppingtur til Dubai, har vi både set og hørt, hvor frygteligt det står til i islamiske lande! Negerbørn kan købes for en slik og udnyttes både til hus- og industriarbejde for ikke at tale om sexuelle fornøjelser. Slaveri i de arabiske lande har faktisk stået på i årtusinder og blev ikke afskaffet af «fredens elskelige religion».

Det er gardinets skyld! 
Det er Astrids skyld. Det er vores skyld - allesammens!