september 10, 2014

Orrenius


Den svenske journalist Orrenius raser over bloggen Avpixlat og en meddelelse om, at antallet af svenske borgere i Malmø nu overgås af fremmedes. Løgn, løgn, løgn, råber han. Skønt det nærmest synes at dreje sig om den alle steds nærværende sædvanlige politiske måde at udregne politiske regnestykker på, idet man overalt i politik også skal kende kriterierne for regnestykket. Nogle ser på forældre og aner for at bruge betegnelsen "svensk", andre - som Orrenius - lader sig nøje med et stykke papir som bevilliger statsborgerskab eller måske bare "et tålt ophold", selvom vedkommende hverken kan læse eller forstå teksten.
Man bliver ikke svensk af at bo i Sverige og få et papir i hånden.
Naturligvis kan opregning af indbyggernes etnicitet give et fingerpeg om  fremtidens mulige udvikking. Som det hedder i ordsproget - en "Liden Tue vælter ofte stort Læs". En begrænset gruppe fremmede, svensk-fjendske eller 5. kolonne-folk kan ødelægge en stat.

Orrenius mener, at det "verkligt otäcka är klassningen av människor" och det har han nok ret i, når man ser på Mellanösten. Hoveder hugges af så blodet sprøjter, kvinder voldtages, og mødre og børn bundtes sammen og sælges på slavemarkedet. De fremmede tager racisme og had med sig til Norden for at kunne fortsætte deres klassificering her.

Kilde:
http://www.sydsvenskan.se/sverige/niklas-orrenius-det-verkligt-otacka-ar-klassningen-av-manniskor/

*) Avpixlat og andre blogge, hjemmesider og videoer er nødvendige i et demokrati for at fortælle det, som massemedierne fortier for befolkningerne. Censur hører ikke hjemme i demokratier