september 20, 2014

Demonstration mod islams sexvold

Massedemonstration i London mod muslimers seksuelle misbrug af tusindvis af børn, skrev Hodjanernes blog den 18. september, men - blev det aflyst eller forbudt af myndighederne eller kom der ingen demonstranter??? Vi fik et billede af demonstration i 2010 imod Pavekirkens skandaløse tilstande, men desværre ikke noget billede af protesttog mod islams pædofili
Hodjanernes blog vildeåbenbart påpege den slående forskel der er imellem protestdemonstrationer imod mandfolks sexuelle misbrug af børn – alt efter om disse mænd er kirkefolk i den romersk katolske kirke eller er muhammedanere. I den katolske kirke er det en meget pinlig skandale, at man udnytter messedrengene. Vorherre føler sig givetvis svigtet og ærgerlig, og de anstændige troende ligeså. De demonstrerede på åben gade og behøvede ikke at nære angst for følgerne (men næppe heller glæde over nogle resultater!!!).

Hvad angår muhammedanerne er det en anden sag. Sexuelt brug af børn er ret almindeligt, og det oprører ikke deres gud Allah på nogen måde. Derimod oprører det givetvis muslimerne, at de kan blive straffet for sådan «kærlighed» i Europa, og derfor vil de naturligvis med hjælp af Allah-venlige politikere se, at få ændret de europæiske love, så vejen bliver frit frem. Det første skridt blev gjort i texten i Lissabontraktaten fra EU i 2008, men nogen demonstration mod den islamiske pædofili er der åbenbart ingen, der vover.