marts 05, 2015

Ytringsfrihed - et spørgsmål om liv eller død

Ytringsfriheden. Hvad er den værd? Uden den kan vi miste alt herunder livet. Forestil dig, hvordan livet ville være dersom radikal Islam får elimineret ytringsfriheden. Du vil ikke kunne give udtryk for din holdning.


Ifølge Wikipedia forbyder Pakistan Penal Code (295 og 298) blasfemi mod en anerkendt religion. Dette omfatter nedgørelse af muslimernes profet Muhammad. Straffen strækker sig fra en bøde til døden.


Den dansk palæstinensisk digter Yahya Hassan sagde, “muslimerne elsker at drage fordel af ytringsfriheden. Lige så snart der er nogen der siger noget kritisk om Islam, så ønsker de at pålægge restriktioner mod det.”Tidsskriftet Charlie Hebdo udgav en serie at satiretegninger af profeten Muhammad. De fleste, om ikke alle, muslimer betragter et billede eller en karikatur af Muhammad som forbudt. Det islamiske svar på tegningerne var en dom (fatwa) udstedt mod karikaturtegnerne og tidsskriftet. År senere henrette islamiske jihadister 12 af Hebdos tegnere og bladets udgiver.I dagene efter massakren sagde en talsmand for tidsskriftet, “Vi vil ikke give efter for ellers giver alt dette ingen mening.” I Pakistan satte islamiske grupper en løsesum på $1,000,000 for Charlie Hebdos tegnernes liv.


"The Seattle Globalist" rapporterede om at en gruppe af somaliske muslimske amerikanere samledes for at kræve at en lærer skulle fyres, fordi vedkommende vist tegningerne for hendes teenage elever.


På et byrådsmøde i Dearborn foreslog en muslimsk mand, at der indføres Sharia moralpatruljer og at ytringsfriheden pålægges restriktioner.


I Iran, straks efter den førstkommende fredagsbøn gik tusinder på gaderne for at fordømme det franske satiretidsskrift Charlie Hebdo mens de råbte “Død over Frankrig, død over Israel, død over Storbritannien, død over Charlie Hebdo mens de viftede med flag med teksten “Til Helvede med Ytringsfriheden.”


ABC News citerede den iranske lovgiver Ahmad Tavakoli der gav Vesten skylden for angrebet på Charlie Hebdo. Idet han henvendte sig til vesterlændinge, råbte han: “Dette er frugten af jeres egen handling.-” Nogle dage senere, med regeringens opmuntring, blev protesterne gentaget af titusinder i byer og lande rundt om i verden.


Følgende er en liste over nogle få af de områder, hvor demonstrationer mod tegningerne af Muhammad har fundet sted, og dermed forkastelse af ytringsfriheden.
Afghanistan, Srinagar, KarachiPakistan, United Kingdom, Banako, Mali, Niger, Australien, Algeriet, Asien og Afrika.


Størrelsen af demonstrationerne gik fra hundreder til tusinder. Det højeste antal blev rapporteret af den russiske indenrigsminister. Han anslog at 800000 demonstrerende var med i protesterne den 19. januar mod kritik af Muhammad.


Stands et øjeblik og forestil dig, hvordan livet vil blive dersom det lykkes radikal islam at vinde og ytringsfriheden fjernes. Uden ytringsfrihed kan de påtvinge brutale love som Pakistans straffelov med dødsstraf. Du vil ikke kunne protestere og give udtryk for din mening eller praktisere den religion du vælger.

Civiliserede mennesker skal holde op med at forsone sig med mennesker, der lever efter 1400 år gamle barbariske love. De kræver, at vi skal leve efter deres Sharia-love. Forsoning, tilpasning har aldrig fungeret før i tiden. Der er ingen realiteter bag den forestilling, at det skulle kunne fungere nu. Hvis vi fortsætter med at gøre de samme fejl, mister vi alt  - herunder livet.                        
                           
For six years Ed Ziegler has been researching and writing articles on the War Against Terrorism and anti-Semitism. Ed is an activist who believes freedom is worth fighting for and that everyone should be involved.
http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/in-danger-free-speech?f=must_reads#ixzz3TEBm68sJ