marts 19, 2015

Hjernevaskeriet TAVISTOK arrangerer kønsskifte for børn

Nedenstående artikel er fra 19. maj 2014. Jeg har først set den nu, men bemærker, at den altså er fra den tid, hvor EU sammen med WHO ivrigt startede sin kampagne med, at alle børn i EU fra 3-4-års alderen (eller fra baby-stadiet! Sic!) obligatorisk skulde undervises i alle former for  sex.

I Storbrittanien vil børn fra 9-års-alderen snart begynde at tage medicin for at forsinke puberteten - som første skridt til kønsskifte. Behandlingen vil blive tilbudt af en trust fra den engelske  Sundhedssektor tilbørn, som føler sig skidt tilpas med deres eget køn og vil underkaste sig et drastisk kirurgisk indgreb efter at de er blevet voksne, sådan som "Mail on Sunday" refererer. Lidt sådan som da den femårige dreng Zach Avery besluttede at ville leve som pige. Hans historie kom frem i pressen i 2012.
Nu vækker de for-tidligt-modne farmaceuters udtalelser diskussion i landet: beslutningen om at tilbyde denne behandling til så små børn har fået påklistret etiketten "frygteligt", i så høj grad at de vækker associationer der kræve efterforskning. Månedlige indsprøjtninger af sådanne medikamenter bruges for at stoppe udviklingen af barnets sexuelle organer, idet man standser produktionen af "testosterone" (mandlige kønshormoner)og "estrogen" (kvindelige kønshormoner). Hos drengene forhindrer det, at stemmen bliver dybere og blokkerer for skægvækst, mens det hos pigerne forhindrer menstruation og udvikling af bryster, hvilket gør kønsskiftet senere hen lettere.
 Lægerne fra "Fonden Tavistock og Portman" har sagt, at  de med success har kompletteret med en treårig test på børn mellem 12 og fjorten år, og at de nu har i sinde at begynde terapien.
Doktor Polly Carmichael, som har styret det treårige projekt har sagt, at i fremtiden vil behandlingen blive tilbudt på basis af stadiet hos patienterne og ikke på alderen. "Vi taler om at stoppe puberteten inden for den normale "range" af alder. Derfor tror jeg, at den tidligste alder er omkring 9 eller 10 år", forklarede den studerende til "Telegraphen".  Kun børn, som svarer til visse kriterier, bl.a. som har forældrenes tilladelse og som ikke har mentale problemer, vil kunde få denne meget for-tidlig-udviklede terapi.
Men Mark Pritchard fra det konsevative parti  har rejst krav om en efterforskning af trustens beslutning, og hans kollega Andrew Percy  er enig: det er nødvendigt at klarlægge
Nyhedsbureauet  adnkronos.