marts 02, 2015

ISIS.bødlen Mohammed Emwazi


Isis-bødlen, "englænderen" "Jihad John" kunde ikke styre sin vrede. På gymnasiet sendte de ham til behandling. Modtaget via den italienske blog "Lisistrata", 28.2.2015.

Da den unge mand fra Kuwait gik i gymnasiet i London og var på vej til at blive "Jihad John" måtte han gennemgå en psychoterapi-kur, da han ikke var i stand til at beherske sig og nedtone en "overordentlig aggressitivitet", i sit evindelige skænderi med kammeraterne. Det har en lærer fra det tekniske institut, Quintin Kynaston i Skt. Johns Skov, nord for London, hvor Mohammed Emwazi dengang gik, afsløret for BBC
Kvinden, hvis identitet ikke er offentliggjort, har beskrevet drengen som "beundringsværdig" og sikkert vilde lykkes godt som voxen. Hun har understreget, at han ikke kom fra noget problematisk familiemiljø, "men man konstaterede, at han ofte blev vred og at det tog ham tid at hidse sig ned." Derfor "besluttede vi at arbejde med det", fortalte hun, "og som skole gav vi os megen umage med at hjælpe ham at styre sit raseri og kontrollere sine egne følelser."  Kuren "syntes at give resultater" og blev fortsat, "og han respekterede alt arbejde, vi gjorde for ham." Han som skulde blive den islamiske  Stats bøddel, et symbol på jihadist-vildskaben med gidselhenrettelser, fik til sidst diplom med gode karakterer og som helhed positive værdibedømmelser.
Det første foto af bødlen Jihadi John, blev publiceret af Sky News i går.
Sky News har exclusivt pubbliceret det første foto af bøddelen som voksen. Det viser en mand, identificeret som den 26-årige londoner af kuwaitisk herkomst, Mohamed Emwazi, på den tid, da han gik på Westminster Universitetet. Han har overskæg og fipskæg og har en baseballhat på. En givetvis ikke brilliant student, men meget reserveret og som i sin fritid underviste sine kammerater i arabisk. Der kommer stadig oplysninger om den londonsk-kuwaitiske bøddels liv. Efter at Sky News havde publiceret det første foto af Emwazi som voxen, har de også afsløret nogle universitetspapirer om hans skolekarriere mellem 2006 og 2009 fra Westminsteruniversitetet.
I de tre studieår har han klaret alle examener, omend ikke med de bedste karakterer, blandt andet to af mere økonomisk art.
Altså en ung som ikke lige havde anlæg for forretning og som ifølge SUN var meget stolt over sin religion. Emwazi hævdede ofte at han kom fra en meget troende familie og han viste i sin fritid ofte sine kammerater, hvor dygtig han var til at skrive de arabiske tegn.

Kilde: http://www.lisistrata.com/news/?p=9223
oversat fra den italiensk blog "Lisistrata" 28.2.2015 af Gertrud Galster