marts 08, 2015

Det, de kalder Kvindedagen


"Det er bare til at hæve glasset og gratulere alle gode, fordomsfrie, tolerante, generøse, mangkulturelle kvinder til et strålende resultat af et utrætteligt arbejde for at bytte Sveriges befolkning bort. Pas nu på at fejre det ordentligt i dag, inden det eventuelt går op for dig, at I har bidt jer selv ordentligt i svansen , så I ønsker, at I aldrig havde taget de ord i jeres mund "at tage ansvar", skriver Julia Caesar.

"Kvinder tænker med æggestokkene, mens mænd tænker med tekstiklerne. Igennem historien er mænd blevet slået ihjel og kvinder voldtaget. Folkemord har skabt flaskehalse, hvor bare nogle få Y-kromosomer har levet videre. Og så er det fortsat. Hvis svenske kvinder virkeligt holdt af deres mænd, burde de lytte til dem i stedet for at trykke dem ned og gøre dem forsvarsløse. Lidt bedre balance mellem yin og yang vilde være ønskværdigt. Lidt mere værdighed til os alle, så vi kan beholde vor kristne religion og vore nationale følelser, og beholde livet, selvom vi ikke har lyst at blive muhammedanere."

Som Julia Cæsar skriver: "Et samfund, som lader sig styre af kvindelige principper som omsorg, medlidenhed og skikkelighed og ikke engang kan identifiere ondskab, bliver ude af stand til at forsvare sig. Tænker I nogensinde på hvilke liv jeres børn og børnebørn vil få i et Sverige i opløsning, hvor svenskerne er i minoritet i løbet af nogle årtier?"


Kilde: den svenske blog Every kinda people 8. marts 2015.