marts 25, 2015

Kropssprog

Nødråb fra en pige, der er taget til fange af jihadister: "Vi er deres sex-slaver, red os eller hjælp os at dø" 19.8.2014.

Flere piger har begået selvmord. I dag har en pige hængt sig i sit tørklæde. Red os! - USA, Europa red os! Enhver der kan høre os, hjælp os, red os!": dette nødråb slynges ud gennem den kurdiske presse Rudaw af en 24-årig tilfangetaget yazida-kvinde, der holdes i fangenskab af jihadister fra den islamiske stat i det nordlige Iraq.

I følge hende skulde ca. 200 kvinder være lukket inde i et fængsel i nærheden af grevskabet Baaji i Mosulprovinsen; "De slippes ud i gården 3-4 gange om dagen. Pigerne bønfalder dem om at skyde dem i hovedet for at få en ende på elendigheden."

Grædende gentog hun flere gange navnet på stedet, hvor fængslet lå, som hun var lukket inde i, idet hun bønfaldt om flyanfald, som kunde begrave hende så hun kunde hvile i sit land. "Hver dag kommer der krigere og søger mellem os. De tager 2-3 søde piger med sig. Når de vender tilbage græder de, udmattede og ydmygede. Krigerne bringer pigerne til deres emirer, som misbruger dem sexuelt.

Kilde:   www.today.it/mondo/ragazza-rapita-jihadisti-salvateci.html