marts 25, 2015

EU - VÆR BEREDT !


ISIS Håndbog om behandling af slaver 13.12.2014,

Det er legalt at dyrke sex med børn. Kvinder og børn, som ikke er muslimer, kan tages til fange; man kan dyrke sex med dem, også med piger før puberteten; og man kan købe, sælge og give dem væk som gaver. Det er hvad jihadisterne i den islamiske stat har bestemt i deres håndbog "Spørgsmål og svar om kvindelige slaver og deres frihed", som de sidste dage er blevet spredt i Mosul, deres borg i Iraq,

En bybo i Mosul  har fortalt til Cnn, at "Folk er begyndt at diskutere håndbogen i små grupper. De fleste er chockerede, men det kan vi ikke gøre meget ved". Ifølge en amerikansk radiostation  skulde dokumentet være blevet trykt i oktober-november og derefter offentliggjort på en web hos ISIS.
''Teksten bekræfter at det er tilladt at indfange "ikke-troende" kvinder og at "kvindelige slaver er kvinder, som muslimerne tager fra deres fjender". En stor del af dokumentet handler om den sexuelle behandling af slaverne, retfærdiggjort i koranen ifølge ISIS's tolkning.  "Hvis hun er jomfru, kan ejeren få et forhold  til hende, som sikrer ham fuld ejendomsret, forklarer ISIS - - hvis hun ikke er jomfru skal hendes livmoder renses (d.v.s. man skal afvente menstruationen for at sikre sig at hun ikke er svanger).

Kilde: den italienske "Lisistrata", oversat af Spydpigen