marts 03, 2015

Derfor blev vi som vi blev

"Sverige - en afviger!"  Ja, det tør siges! Et absurd land, der synes med på noderne med at nedbryde og ødelægge deres eget land efter højere ordrer:
Immigarionsvæsenets chef, Anders Danielsson talte i Eslöv forleden: "När jag träffar utländska kolleger säger de, att Sverige är ett udda (= afvigende)  land i asylfrågor", sade han. "Nej," säger jag då, "det är ni som är udda. Ni alla.""
Det turde være en karakteristisk udtalelse for Sverige. De bilder sig noget ind! Og holder deres befolkning hen i uvidenhed - om og med - deres rævestreger

Det gælder også deres kamp for at sexualisere EU-landenes småbørn, sådan som EU har krævet i 2014 - for at forberede ungerne til invasionen af mennesker fra "kulturer", der åbent dyrker pædofili f.ex. med barnebrude!?

Sidste uge hørte vi således i SVT-nyhederne, at den opblæste tegnefilm om "kønsdelenes dans" var blevet en verdenssucces og nu vilde blive fulgt op af endnu en sexfilm. Seerne fik straks en prøve: man viste en stor nøgen dukke, vendte op og ned på den og pegede på et hul i skridtet og forklarede: det tisser man ud af. Der er også et andet hul. Det laver man ud af.....
Meget interessant, meget !

Jeg fatter ikke, hvorfor TV-personalet vælger dette tema. Hvorfor ikke i stedet for kikke på anatomien i øret, som kan fremvise en sneglegang og både hammer og armbolt!
TV-journalisten viste også tegning af et par pubertetsbørn, som var i fuld gang med parring på dagligstuegulvet i en børnebog. Et bibliotek (i Åstorp (?) havde afvist at købe bogen, og det var den unge bibliotekar åbenbart rystet over, for "tidligere" havde man godt kunnet trykke sådanne tegninger...  Ja, rigtigt, det var under 68'ernes politiske masse-sex-revolution.

De svenske TV-nyheder viste nu flygtigt en bog, men "glemte" at forklare, at netop denne bog mange år senere afslørede og kritiserede 68'ernes uhørte svineri  og manglende respekt og hensyn til andres børn.  Her er den: Kalle Linds "Proggiga (=Provokerende) barnböcker"
Därför blev vi som vi blev