marts 11, 2015

Bortløbne Kvinder


Læserindlæg kun til Information

Offentligt ansatte og mange andre hjælper med at finde oplysninger om opholdsadresser på muslimske kvinder, der er løbet hjemmefra fra mand og familie og således ifølge islamisk religion og lov er hjemfalden til dødsstraf, skriver Information.

Etniske danskere gør sikkert ikke dette for at få kvinderne straffede. De gør det af uvidenhed og grænseløs naivitet, nok i den tro, at det er til kvindernes bedste: at deres mænd og familier længes efter dem og ønsker at få konflikterne ud af verden ved at tale åbent med hinaden om det og tilgive de fejl, som er gjort og så gå videre. Sådan foreskriver jo gerne den kristne kirke, at man skal gøre og allerbedst i Påsken.

Men når ægtefæller eller kvindernes familier eftersporer de "bortløbne" kvinder, så er det i "fornærmelse" over, at deres ære er blevet ramt og det skal hævnes. Trods vore massemediers håbløse fortielser har vi hørt adskillige historier om, hvordan sådanne kvinder myrdes eller tvinges til selvmord. Og det er der altså danskere, der bidrager til ved at lække oplysninger eller gladeligt at videregive dem. Disse "bortløbne" kvinder lever i evig angst, nogle værre end andre. De lader sig undertiden overbevise om sine familiemedlemmers smukke hensigter og tilgivelser og går direkte i dødens gab i troen på den løgn, de får stukket ud af deres allernærmeste, undertiden af en mindreårig bror under den hos os gældende kriminelle lavalder.

Massemedierne bør tydligt og klart lade os forstå, hvad disse æresmord er for noget. Ved deres evindelige fortielser eller mangelfulde forklaringer om den islamiske kultur bærer de en del af skylden for de mord og "fald fra balkonen" som vi hører om.