januar 16, 2015

UD med jer! Forsvind!

Skrid med Jer islamister - endnu en modig muslim siger Stop!

Rotterdams muslimske Borgmester beder islamister at skrubbe af H. til i live TV

Af Thomas Lifson


Modige muslimske politiske ledere er beyndt at tale mod jihadister, der følger den bogstavtro fortolkning af koranen. Først var der præsident Al-Sisi i Ægypten, der gjorde de geistlige opmærksom på, at der er behov for en revolution af islam. Nu følger så Rotterdams borgmester, en by der ellerede er befolket med mere end 50%, der tilhører etniske minoriteter. 
Breibart fortæller:


Idet han talte med News Hour programmet - tidens hændelser - blot få timer efter skyderiet ved Charlie Hebdo i Paris gjorde borgmester Aboutaleb det klart, at han var vred over at nogle muslimer ikke er blevet integreret i deres nye hjemlande, som han selv er blevet det.

Borgmester Abotaleb sagde: "Det er simpelthen ubegribeligt, at I kan vende jer mod friheden... Men hvis I ikke kan lide friheden, så pak for himlens skyld jeres kufferter og rejs!"

        

“Der er måske et sted i verden hvor I kan være Jer selv, være ærlige overfor Jer selv, dræb ikke uskyldige journalister. Og hvis I ikke kan lide at være her, fordi der er humorister I ikke bryder Jer om som laver en avis, så lad mig sige til Jer “f**** off.”

“Dette er åndssvagt, dette er så ubegribeligt. Forsvind fra Nederlandene, hvis I ikke kan finde Jer til rette her. Alle muslimer der vil det gode bliver nu set ned på.”

Borgmesteren er tidligere journalist og født i Marokko. Han siger ting som en amerikansk præsident burde gøre, men undlader. Han og præsident al-Sisi burde inviteres til at holde en tale og et fælles møde i Kongressen. Republikanerne burde tage initiativet, og sige det samme som dem.

Kilde; fra bloggen Synopsis 15.1,2015
http://www.americanthinker.com/blog/2015/01/muslim_mayor_of_rotterdam_tells_islamists_to_fk_off_on_live_tv.html