januar 31, 2015

På vej mod diktatur



Den svenske regering, som efter "statskuppet" i stadig stigende grad viser sin udemokratiske indstilling, ikke bare fortsætter at tage imod alverdens økonomiske og andre flygtninge, men er åbenbart selv med i arrangementerne for at få udskiftet den svenske befolkning så hurtigt som muligt.
Svenske politikere har hele tiden været EU meget behjælpelig i dets anti-demokratiske udvikling.

Sveriges "Fria Tider" skriver:

Regeringen har tillsatt en "hemlig asylgrupp" som planerar för 400.000 nya invandrare under de kommande fem åren – motsvarande en svensk storstad. Det avslöjade 
tidningen Dagens Industri i går.


Den hemliga asylgruppen utgörs av en grupp icke folkvalda vänsterbyråkrater på regeringskansliet som just nu drar upp riktlinjerna för Sveriges framtida befolkning. Planerna har skett i "det fördolda", påstår DI, utan det svenska folkets vetskap.
Några av dem som ingår i den hemliga gruppen är Lars Westbratt, Erik Nilsson, Max Elger och Annelie Roswall Ljunggren – alla välavlönade byråkrater som arbetar för den rödgröna regeringen.Gruppen har bland annat tagit beslut om att Sverige ska ta emot minst 400.000 nya invandrare från tredje världen den närmaste femårsperioden. Planen sträcker sig över nästa riksdagsval som efter kartelluppgörelsen förra månaden endast kommer att vara ett symboliskt val eftersom den rödgröna regeringen gjort upp med alliansen om en kartelluppdelning av den politiska makten i Sverige.130.000 av de nya invånarna i Sverige kommer att ugöras av "ensamkommande flyktingbarn", det vill säga illegala invandrarmän varav en stor andel riskerar att vara jihadister från Syrien.Islamiska statens plan: Ta över Sverige med flyktingar från Syrien



Riksdagen har anslagit 34 skattemiljarder för att täcka de direkta kostnaderna för 2015 års invandringsmottagning. Hur mycket femårsplanen kommer att kosta de svenska skattebetalarna framgår inte, men om man ser till budgetförslagen handlar det om åtskilliga hundratals miljarder kronor.



Få fria tiders viktigaste nyheter

Gör som tusentals andra svenskar och följ Fria Tider på Facebook!