januar 27, 2015

Fra Legida-demo (Pegida) i Lepzig 21,1,2015 en video fra you tube med tale af Götz Kubitschek på Augustuspladsen

 https://www.youtube.com/watch?v=XGn6cPTwZpY


____________________________________________________

- - og fra Dresden søndag den 25. januar 2015
_____________________________________________________________________________

-  og fra Danmark - fra bloggen "Monokultur":


13 minutters jødisk korrektiv til venstrefløjens løgne om Pegida

 Drokles on January 27, 2015 at 1:14 pm
Uriasposten afdækker agent provocateurs ved de danske Pegida demonstrationer og pressens villighed til at kolportere venstrefløjens løgne.
Den yderste venstrefløj har det nemt. De lader en sympatisør ødelægge den fredelige Pegida-demo med pro-fascistiske råb, og kan så hænge Pegida ud som fascister. Bærer provokationen frugt, står massemediernes kameraer klar til at dokumentere militante islamkritikere. Den aggressive ved Pegida-demonstrationen sidste mandag var en 20-årig kurdisk jøde ved navn Akar Chaim Barhon, der smiler bredt, mens flere tv-hold filmer seancen. Skulle nogen være i tvivl om de slette motiver, så indrømmer han faktisk på Facebook, at det hele var et mediestunt for at provokere dem han samme aften kalder for ‘voldsliderlige xenofober!’. Provokationen lykkedes ikke helt – flere greb ind, hvorefter politiet fulgte ham ud. To gange.
(Collage: Politiet ekskorterer smilende Akar Chaim Barhon ud efter happening, 19. januar 2015)
Så, som en modgift til den selvhadende jøde Akar Chaim Barhon, er her en ordentlig jøde, hvis retfærdige harme er en udsøgt fornøjelse at lytte til