januar 05, 2015

Demonstration i Haderslev imod islamisering

BRAVO! Alle I, der var med Hellig Tre Kongers Aften!

Succesfuld start  på vores demonstrationsrække "Stop islamiseringen af Danmark" den 5. januar 2015 i Haderslev, netop i Haderslev, hvor både biskop og folkekirkepræster lavede skandale for et år siden, da de havde glemt deres præsteløfte. Det kan man finde flere indlæg om på Spydpigens blog i februar 2014, hvis man vil slå tilbage i øverste venstre hjørne.

Omkring 100 mødte op ved domkirken i Haderslev for at deltage i den gående demonstration "IKKE MERE ISLAM!"

Vi havde selvfølgelig gerne set at vi havde været 400 flere, men det må siges at være en udmærket begyndelse på demonstrationsrækken.
Fakler blev tændt og optoget bevægede sig ned ad Nørregade i ro og orden.

Alt forløb fredeligt indtil en muslim løb foran optoget og ind i en baggård hvorfra han kastede et kanonslag ud mod demonstrationen. Uheldigvis for muslimen og godt for demonstrationen kunne han ikke ramme og det ramte istedet en skraldespand hvor den gik af bag ved denne.

Fakkeltoget fortsatte ned ad gaden og det så fantastisk ud nedefra, hvor deltagerne havde spredt sig lidt og optoget med fakler derfor fyldte hele gaden ud.
Vel ankommet til demo-pladsen ved kasernen - hvor enkelte var faldet fra p.gr.a kanonslagene - bød Michael Ellegaard fra Frit Danmark velkommen og holdt en glimrende tale til forsamlingen. Derefter talte Anders Gravers til deltagerne, hvor han takkede samtlige tilstedeværende for deres store mod og deres vilje til at møde op idag. Folk kom fra Nordjylland, Mors, Fyn og København - ja uanset vejlængde var folk dukket op fordi sagen er vigtig for dem.

Anders Gravers fortalte også at Pegida i Tyskland startede som en lille håndfuld mennesker men idag tæller omkring 27.000 mennesker.
Anders Gravers kaldte det en flot start og at næste demo er planlagt til Esbjerg om 14 dage. Her bliver starttidspunktet ændret til kl. 18. for at folk kan nå hjem fra arbejde.
Han sagde at nu gælder det om at stå fast, have målet for øje og opfordrede dermed alle til at møde op igen og få venner og venners venner, kollegaer og bekendte etc. med.


Ovenstående referat skyldes Poul Berg. Tak!