januar 25, 2015

Ækelt! Sygt! Stygt!

"Att störa homogenitet . . . ("At forstyrre ensartethed . .)  En antologi om den kulturelle nedbrydning af Sverige, redigeret af museumsprojektleder Anna Furumark i Örebro. Den svenske kultur skal ikke bare være svensk. Den skal inkludere alt kulturelt i Sverige, d.v.s. i virkeligheden: alt som findes i Sverige, hvordan og hvorfra det end er kommet og om også dets udøvere for alt i verden ikke vil integreres i Sverige og leve under svensk lov i et kristent land med juleskinka, tomtar och troll.


Her er en video med samme emne, "Att störa homogenitet..."
https://www.youtube.com/watchv=C6FIZlH0p34&list=PLYvTiqsV1a2WbfhclIBA5k03S3HYNtBsT

Uf, hvor frastødende og ækelt! Det är botten!
Undskyld ordene, men når nogen tillader sig at ville svine andres liv til mentalt, så må jeg svare igen! Og når dette yderligere alment skal gå ud over landets - for ikke at sige Europas - børn, så skal der råbes allarm så højt og så længe, at det kan høres helt ned til Bryssel.

Forkrøblede sind skal ikke fremhæves, bare fordi de er minoriteter i samfundet. Minoritet er ikke uden videre en pluskarakter på karakterskalaen. Den kan være det, hvis minoriteten rummer et særligt attråværdigt gode, en speciel dygtighed, f.ex. en superhukommelse, en særlig kunstnerisk formåen o.l.

Forkrøblede sind er ligeså frastødende som en forkrøblet krop. Der fødes undertiden (Gudskelov sjældent) siamesiske tvillinger, men vi dyrker dem ikke. Vi stræber ikke efter at få flere i denne minoritet. Kirurger kæmper for at skille kroppene og give dem et normalt liv. Der holdes ikke foredrag om deres "rettigheder" eller om andres meninger om denne minoritet....

Hvorfor skal vi så absolut høre om den lumre dyrkning af det sexuelle unormale? For at forstå disse ulykkelige krøblingers liv? Naturligvis kan de vække medlidenhed, men helt forstå dem er nok umuligt.

At tvinge børn til at høre dette forkrøblede sexsnak er et utilgiveligt overgreb - at ligestille med pædofiliudnyttelse eller voldtægt. Og så lavt er EU åbenbart sunket. Ifølge deres undervisningsprogram skal børnene lære ALT om sex, og mangler noget f.ex. ovennævnte svineri i skolebøgerne, bliver de afvist som ubrugelige. Og alle børn skal have mulighed for at sludre med "minoriteterne" om alt muligt og få det forklaret i ord (og handling?).

EU'sex programmet er udtænkt for længe siden, ikke mindst fra minoriteternes side. Der er (desværre) snuskede individer nok, som vil belære dine børn. De har under dække af harmløse, velmenende individer søgt ind i beslutningsorganerne i magtens højborg som 5. kolonne-folk til nedbrydning af vor samfundsstruktur og almen moral.

Deres tanker og virke er som plukket ud af Frankfurterskolen og de kommunistiske langtidsmål, så man forstår, at der er en meget nær forbindelse imellem dem.


Magni dei! Bonum date nobis deinde pulchrum et docete nos patienter injurias ferre!